fbpx

Avem o câștigătoare a invitației duble la meciul de rugby Romania – Chile!

În plină campanie de pregătire a participării la competiția din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay și Samoa. În plus, „Arcul” va fi acasă, în premieră și pentru două partide internaționale, Tonga – Chile și Tonga – Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România și Tonga se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiției.

Noiembrie vine ca o sărbătoare de Crăciun pentru iubitorii rugby-ului, iar primul „colind” al naționalei va fi astăzi de la ora 13:00 pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf în fața echipei din Chile.

Pentru a onora sărbătoarea din Noiembrie a rugby-ului românesc am oferit o invitație dublă pentru unul dintre cititorii platformei educatieprivata.ro.

Vă întrebam Câți jucători poate avea în teren o echipă de rugby?, întrebare la care au răspuns 16 cititori și cititoare. Nicio surpriză că avem și cititoare interesate de rugby, pentru că, dacă nu ați mai fost la meciurile Stejarilor, veți fi surprinși să aflați că doamnele și domnișoarele sunt prezente în număr foarte mare pe Arc. Spectacolul este garantat, iar atmosfera este fantastică.


Răspunsul valid a fost 15. În cadrul Rugby Union, fiecare echipă este formată din jucători 15 și 7 rezerve, dar, da, în Rugby League fiecare echipă are jucători 13 și înlocuitori 10. Se joacă și rugby în 7, dar aici vorbim de „alt sport”. Pe parcursul lunii Noiembrie, vom reveni cu mai multe informații despre acest joc minunat și, desigur, cu alte concursuri!


Revenind la acest prim concurs și câștigătorul invitației duble, am apelat la un soft de tragere la sorți, randaom.org, pentru a a fi în afara oricăror suspiciuni de favorizare a vreunui cititor.

Așadar, câștigătoarea este Carmen RAZELM (carmenrazelm@…………….)!! Felicitări!
Invitația a fost trimisă pe email, fiind o invitație electronică.

castigator November test

Mulțumesc și celorlalți 15 participanți cu îndemnul de a participa și la următoarele concursuri legate de turneul de rugby November Tests, pentru că vom mai oferi invitații și posibil alte surprize!

Hai, tușă 5! Ne vedem pe stadion!!


Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.