fbpx

November Tests: Romania – Chile, la rugby. Câștigă o invitație dublă!

Rugby-ul propune în această toamnă iubitorilor sportului un turneu spectaculos „November Tests” care aduce la București un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franța. 5 echipe: România, Samoa, Chile, Uruguay și Tonga și 5 meciuri care anunță un adevărat spectacol sportiv pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.


Răspunde la întrebarea de la finalul articolului și poți câștigă o invitație dublă la meciul de rugby Romania – Chile care se va desfășura sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 13:00, pe stadionul național de rugby Arcul de Triumf. 


În plină campanie de pregătire a participării la competiția din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay și Samoa. În plus, „Arcul” va fi acasă, în premieră și pentru două partide internaționale, Tonga – Chile și Tonga – Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România și Tonga se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiției. November Tests

Fanii rugbyului sunt așteptați să fie alături de Stejari și mai ales, să se bucure de un adevărat regal rugbystic.

Astfel se poate plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau se pot cumpăra bilete de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro.

Prețurile biletelor:

Tribuna 1 VIP 300 RON
Tribuna 1   100 RON
Tribuna 2   50 RON
Family Zone 25 RON
Peluze 25 RON
* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0.

Pentru cele două meciuri care vor avea loc în cuplaj pe 19 noiembrie există și varianta de abonament.

Meciuri test World Rugby, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf:

5 noiembrie, ora 13:00
România – Chile

12 noiembrie, ora 13:00
Tonga – Chile

13 noiembrie, 13:30
România – Uruguay

19 noiembrie
ora 12:45 ora Tonga – Uruguay
ora 16:45 România – Samoa


CONCURS 

Răspunde la întrebarea de mai jos și poți câștiga o invitație dublă la meciul România – Chile, de sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 13:00, de pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Câți jucători poate avea în teren o echipă de rugby?

Concursul se închide pe 4 noiembrie la ora 23:55. Câștigătorul invitației va fi desemnat prin tragere la sorți, iar biletele vor fi transmise electronic.


 

16 comments

 1. Luana Ghiță spune:

  15 jucători

 2. Ilie Lamaru spune:

  15 jucatori

 3. Tanaseanu Adrian spune:

  depinde.o echipa de rugby poate avea in teren fie 7, fie 13, fie 15 jucatori.La meciurile testla care va referiti in articol e vorba de rugby in 15.

 4. Vintila Amalia spune:

  15

 5. Cîrstescu Marian spune:

  15

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.