fbpx

Ambasadorul Marii Britanii în vizită la International British School of Bucharest

Excelența sa, Ambasadorul Marii Britanii, Domnul Andrew Noble a inaugurat noul sediu al grădiniței International British School of Bucharest.

După trei ani de dezvoltări continue care au adus îmbunătățiri remarcabile spațiilor din interiorul campusului școlar, International British School of Bucharest a inaugurat oficial noua locație în care se desfășoară activitățile grupelor Early Years (Nursery și Reception) a celor mai mici elevi ai noștri. Acest eveniment ne bucură foarte mult și este o recunoaștere publică a eforturilor noastre constante de a oferi servicii educaționale de cea mai bună calitate.

sediu ou Early Years IBSB

Noul centru Early Years include spații de lucru deschise, special concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, pentru a încuraja mișcarea liberă a micuților exploratori, îmbinând spațiile exterioare cu spațiile interioare, stimulând curiozitatea de a descoperi lucruri noi atât în cadrul clasei cât și în natură.

Vizita a continuat cu un tur al claselor din școla primară și a celor din școala secundară, ocazie cu care Excelența Sa a avut oportunitatea să cunoască elevii, profesorii și liderii școlii. Dl. Alan Cornish, Directorul Școlii Primare, a oferit mai multe detalii despre programul High Performance Learning, program ce îi ajută pe elevii IBSB să dobândească abilitățile și competențele necesare pentru a avea un parcurs academic de succes atât în școală cât și în viitoarea carieră. Andrew Noble

În a doua parte a vizitei, Excelența Sa a continuat discuțiile cu elevii din Sixth Form College  despre posibilitatea de a studia la facultățile din Marea Britanie sub impactul schimbărilor pe care le aduce Brexit-ul, acestea incluzând creșterea taxelor și limitarea accesului studenților către creditele dedicate studiului, dar și despre oportunitățile obținerii de burse. În ceea ce privește calitatea educației, universitățile din Marea Britatie rămân în continuare cotate ca cele mai bune din lume, acest lucru datorându-se atât resurselor și tehnologiilor de ultimă generație din cercetare, cât și datorită taxelor universitare mai reduse decât celor din Statele Unite.

Discuțiile s-au extins și pe teme privind cariera și orientarea profesională, iar Excelența sa Dl. Ambasador Noble a împartășit din experiența sa în serviciul diplomatic, oferind sfaturi valoroase despre categoriile de cursuri sau calificările necesare pentru a avea o carieră de succes în acest domeniu, menționând dreptul internațional și studierea limbilor străine ca un avantaj, el însuși studiind limba Germană și limba Franceză la Universitatea Cambridge.

articol publicat de International British School of Bucharest


Despre IBSB

Cu o experiență în educație de peste 20 de ani, fiind prima școală acreditată COBIS din România și prima școală internațională recunoscută oficial de ARACIP (Ministerul Educației din România), IBSB are o lungă istorie de excelență academică. Alături de progresul academic, dezvoltarea personală si emoțională a fiecarui elev este asigurată printr-un program extracurricular bine stabilit, incluzând ore de muzică, sport și alte activități tematice cu profesori de specialitate, o gamă largă de excursii și cluburi desfășurate după ore, vizite din partea unor personalități, toate contribuind la descoperirea talentelor și dezvoltarea abilităților lor. La IBSB studiaza peste 350 de copii, cu varste cuprinse intre 3 – 18 ani, reprezentand peste 30 de naționalități.


Află mai multe despre International British School of Bucharest

International British School of Bucharest

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *