fbpx

Maratonul Informării: Timp de 12 ore, zeci de medici și specialiști vor oferi, live, informații și explicații despre vaccinul anti-Covid

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB), alături de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), anunță că sâmbătă, 6 noiembrie, în intervalul orar 10 – 22, va avea loc un eveniment în premieră – Maratonul Informării.

Timp de 12 ore, zeci de medici și specialiști vor oferi live, la Biblioteca Națională a României, informații și explicații în privința vaccinării împotriva COVID-19. Maratonul Informării are ca scop principal susținerea informării cu privire la vaccinare din surse medicale, pe baza dovezilor științifice, explicate pe înțelesul populației.

Proiectul își propune să sprijine populația în realizarea unei alegeri informate, ancorate în datele științifice, în privința vaccinării împotriva COVID-19. Maratonul Informării va fi structurat pe sesiuni de câte o oră și jumătate fiecare, la care vor lua parte 4-6 medici dintr-una sau mai multe specialități.

Maratonul Informării va fi transmis pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor din Municipiul București, precum și pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube RO Vaccinare.

Programul evenimentului, aici:

Program Maratonul Informării final

Timp de 12 ore, zeci de medici și specialiști vor oferi live, la Biblioteca Națională a României, informații și explicații în privința vaccinării împotriva COVID-19. Maratonu are ca scop principal susținerea informării cu privire la vaccinare din surse medicale, pe baza dovezilor științifice, explicate pe înțelesul 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.