fbpx

Ziua unui elev, sărbătorită în clasă cu șampanie, o cântăreață de muzică populară și animatori

foto: bacau.net

Scandal pe retelele de socializare, după ce la Școala „Miron Costin” din municipiul Bacău, la ziua unui elev de clasa a II-a au venit fotografi, animatori și o cantăreață de muzică populară. Totul s-ar fi întâmplat în pauza mare, iar cantăreața apare în filmare ținând în mână o șampanie, scrie bacau.net.

Videoclipul a fost publicat pe retelele de socializare și a stârnit un val de nemultumiri, dar a fost șters la scurt timp.

Conducerea ISJ Bacău a transmis un comunicat de presă în care a precizat că directorul școlii nu avea cunoștință despre ce s-a întamplat, iar în cererea făcută de părinte nu erau precizate alte informații.

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, doi animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău. Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici” a transmis Inspectoratul Scolar Judetean, potrivit bacau.net.

1 comment

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.