fbpx

Vânzările de bilete pentru spectacolele de pe Broadway, suspendate până pe 30 mai 2021

Toate vânzările de bilete pentru spectacolele de pe Broadway, în New York, vor fi suspendate până pe 30 mai 2021, a anunțat vineri Liga Broadway, citată de CNN.
Toate cele 41 de teatre au fost închise din 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Suspendările spectacolelor au fost prelungite în mod repetat de atunci de către Ligă.
Spectatorii care dețin bilete pentru date până pe 30 mai ar trebui să contacteze punctul de cumpărare pentru detalii despre schimburi și rambursări, a transmis organizația respectivă.
Până acum, suspendarea spectacolelor era valabilăpână cel puțin în ianuarie.
„Cu aproape 97.000 de muncitori care se bazează pe teatru pentru mijloacele lor de trai și cu un impact economic anual de 14,8 miliarde de dolari asupra orașului, membrii noștri își doresc să își reia activitatea de îndată ce condițiile ne vor permite acest lucru”, a declarat președintele Ligii, Charlotte St. Martin, într-un comunicat.

Termenul „ Broadway” desemnează îndeosebi producțiile din teatrele situate pe această stradă din New York. Este vorba, în general, despre piese de teatru sau comedii muzicale, jucate în fiecare din cele 40 de mari teatre profesioniste, de cel puțin 500 de locuri, cel mai adesea situate în Theater District din Manhattan. Succesul producțiilor le-a permis o situație prosperă și promovarea de noi mișcări de avangardă.

Secțiunea axei Broadway din dreptul Times Square este cartierul teatrelor din New York. În anii 1920, 200 de piese și comedii muzicale se jucau în fiecare an pe Broadway. Cartierul Broadway își datorează reputația comediilor muzicale care țin afișul. Partea din stradă, numită Great White Way, atrage în fiecare an milioabe de turiști din lumea întreagă. Mulți actori și cântăreți speră să se producă pe Broadway și consideră această ocazie drept o încununare a carierei lor. S-au scris, de altfel, multe povestiri și cântece pe tema mitului Broadway.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *