fbpx

Little London International Academy – Preschool

București - Sector 1

Prezentare

Little London International Academy este o instituție de învățământ autorizată de către Ministerul Educației Naționale pentru ciclurile primar, gimnazial şi liceal, acreditată de International Baccalaureate (IB – www.ibo.org) pentru ciclul primar PYP (Primary Years Programme) şi în curs de acreditare a ciclurilor gimnazial MYP (Middle Years Programme) şi liceal DP (Diploma Programme).

Pentru că acest program contribuie la alinierea învăţământului românesc la standardele internaţionale, răspunzând astfel noilor cerinţe ale societăţii moderne, şi fiind antrenaţi de principiul unui învăţământ de calitate, oferta educaţională a şcolii LLI Academy cuprinde și Programul anilor primari (PYP) pentru învăţământul timpuriu (Preschool).

Acest program educaţional este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, fiind susţinut riguros de programa internaţională IB, completând astfel Programul anilor primari (PYP) parcurs în ciclul primar.

Avantajele programului pleacă din dezvoltarea acestuia pe principii academice şi emoţionale care răspund cerinţelor unei dezvoltări individuale complexe şi conştiente supravegheate de către colectivul avizat al şcolii.

Educaţia timpurie este responsabilă pentru viitorul copilului în şcoală, influenţând intreg traseul şcolar la nivel de achiziții academice, motivaţia pentru învăţare şi cunoaştere, precum şi pentru integrarea şi modul de comunicare şi socializare al copilului în grupuri şcolare.

Parcurgerea acestui program asigură continuitatea şi favorizează trecerea spre nivelul primar, diminuând substanţial şocul şi dificultăţile care apar la trecerea de la grădiniţă spre școală.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Cadrele didactice care coordonează activitatea copiilor sunt calificate pentru învățământ preșcolar și au experiență de lucru anterioară în grădinițe.

Activitățile principale sunt susținute de un profesor principal de limba engleză, un profesor nativ de limba engleză și de un educator – învățător. Orele de specialitate – arte, sport, muzică – sunt susținute de profesori cu experiență în învățământul preschool/grădiniță.

Little London International Academy angajează TEACHER ASSISTANT
1
ALICE DONEA
Consilier Școlar
BIANCA SOȚU
Educator
ROBERT PARASCHIV
PROFESOR DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT
ȘTEFANIA DINCĂ
Profesor de Limba Engleză
ANDREEA TUFAN
EDUCATOR
DELIA TUFAN
EDUCATOR
CORNELIA CALONFIR
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
EMILIA JARCĂU
PROFESOR DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT
CRISTINA MATIEȘESCU
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
RODICA BROȘTEANU
COORDONATOR CLUBURI/PROFESOR DE MUZICĂ
IULIANA COSTEA
COORDONATOR CURRICULUM ȘI IB / PROFESOR DE LIMBA ROMÂNĂ
MARCEL BARTIC
DIRECTORUL LLI ACADEMY | PROFESOR DE ISTORIE
SIMONA CIOABĂ
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
AMY UNGUREANU
PROFESOR NATIV DE LIMBA ENGLEZĂ
Vezi mai mult

Galerie foto