fbpx

Săptămâna porților deschise

Săptămâna porților deschise s-a finalizat însă puteți vizita în continuare școala noastră pentru înscrierea în anul școlar 2017-2018.

În urma lecțiilor deschise oferite părinților copiilor care vor urma școala noastră începând cu clasa pregătitoare, câțiva părinți ne-au oferit un feedback consistent despre ce au văzut la noi la școală.

Să le vedem:

“La ora deschisă de la clasa a IV-a miss Adelina a avut ca temă “famous people” și a facut o punte minunată între ce fac oamenii faimoși și valorile pe care le învață copiii la școală. Copiii au fost provocați să găsească elementele care îi fac pe oameni să fie faimoși și cum au ajuns să fie faimoși, insuflându-li-se încrederea că și ei pot face lucruri remarcabile în viață, fiind deja pe această cale.

Am fost impresionată de gimnastica minții la care am participat, la ora de română a domnului George Rotaru. Pornind de la subiectul studiat – George Enescu – a trecut prin multe noțiuni de gramatică și elemente literare și folclor, copiii fiind pregătiți și bucuroși să răspundă si să dezvolte provocările cu mare ușurință. A fost o lecție cum și eu mi-aș fi dorit la școală, dinamică, interactivă,  consolidând prin recapitulare noțiunile în clasă, fără fixarea rigidă pe o noțiune/termen.

Profesorii s-au adaptat minunat vârstei de 5-6 ani, făcând copiii să colaboreze, să asculte, să fie atenți.

Multumesc pentru oportunitatea de a-i cunoaște în acțiune.

 Corina – mama lui Dominic

“Vă mulțumesc mult pentru amabilitatea de a ne face atât de plăcută prezentarea claselor și cadrelor didactice din cadrul școlii dumneavoastră. Am rămas plăcut impresionată de metoda creativă de predare a învățătorilor. Îmi doresc ca această metodă sa rămână în continuare așa cum am reușit să o percep eu în aceasta prezentare (naturalețe, entuziasm și curiozitate pentru invațare). Minunat, bravo! ”

Daniela– mama Robertei

“Vă felicităm și vă mulțumim pentru inițiativa de a organiza prezentarea cadrelor didactice în timpul lor de lucru! Astfel ne-ați oferit ocazia de a vedea cum relaționează cu elevii!

În Miss Adelina am văzut o tânăra profesoară care se dedica cu pasiune actului didactic! Ne-a impresionat cum a reușit să-i implice pe toți copiii în predarea cursului!

Mister George, pur și simplu ne-a uimit cu talentul său didactic și forma foarte prietenoasă dar în același timp foarte profesionistă de a preda informația. Mai ales ca inițial nu ne simțeam prea confortabil cu ideea că Matei al nostru va avea învățător!

Suntem încrezători și încântați că băiatul nostru va fi școlit de asemenea profesori!”

 Minodora și Constantin – părinții lui Matei