fbpx

Little London International Academy – Primar

București - Sector 1

Prezentare

Little London International Academy este o instituție de învățământ autorizată de Ministerul Educației Naționale pentru ciclurile primar, gimnazial şi liceal, acreditată de International Baccalaureate (IB – www.ibo.org) pentru ciclul primar PYP (Primary Years Programme) şi în curs de acreditare a ciclurilor gimnazial MYP (Middle Years Programme) şi liceal DP (Diploma Programme).

Pentru că acest program contribuie la alinierea învăţământului românesc la standardele internaţionale, răspunzând astfel noilor cerinţe ale societăţii moderne, şi fiind antrenaţi de principiul unui învăţământ de calitate, oferta educaţională a şcolii LLI Academy cuprinde și Programul anilor primari (PYP).

Acest program educaţional este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, fiind susţinut riguros de programa internaţională IB.

Avantajele programului pleacă din dezvoltarea acestuia pe principii academice şi emoţionale care răspund cerinţelor unei dezvoltări individuale complexe şi conştiente supravegheate de către colectivul avizat al şcolii.

Educaţia timpurie este responsabilă pentru viitorul copilului în şcoală, influenţând intreg traseul şcolar la nivel de achiziții academice, motivaţia pentru învăţare şi cunoaştere, precum şi pentru integrarea şi modul de comunicare şi socializare al copilului în grupuri şcolare.

Parcurgerea acestui program asigură continuitatea şi ficilitează trecerea copilului de la un ciclu spre altul, diminuând substanţial şocul emoțional şi dificultăţile care pot apărea.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

Cadrele didactice care coordonează activitatea copiilor sunt calificate pentru învățământ primar și au experiență de lucru anterioară.

Activitățile principale sunt susținute de un profesor coordonator de limba engleză și de un învățător coordonator al curriculei românești. Orele de specialitate – arte, sport, muzică – sunt susținute de profesori de specialitate cu experiență în învățământul primar.

ALICE DONEA
CONSILIER ȘCOLAR
ANDREEA NICOLAE
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
ADRIANA LEFTER
ÎNVĂȚĂTOR
DIANA RECEAN
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
ELEONORA ANDREI
PROFESOR DE MUZICĂ
CORNELIA STOIAN
PROFESOR DE GERMANĂ
CRISTINA MARINESCU
PROFESOR DE INFORMATICĂ
ADELINA GHIUȚĂ
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
ALIS ELENA MARINCIA
PROFESOR DE LIMBA FRANCEZĂ
DENISA STOIAN
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
LAVINIA OANA STOICA
PROFESOR DE ARTE PLASTICE
MELANIA RĂDULESCU
ÎNVĂȚĂTOR
MONICA MARIA GHIȚĂ
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
GABRIELA IOSIF
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
EMILIA JARCĂU
PROFESOR DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT
CRISTINA MATIEȘESCU
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
OANA IORDĂCHESCU
ÎNVĂȚĂTOR
FELICIA LUPU
ÎNVĂȚĂTOR
GEORGE ROTARU
ÎNVĂȚĂTOR
AMY UNGUREANU
PROFESOR NATIV DE LIMBA ENGLEZĂ
ROXANA ION
PROFESOR DE LIMBA ENGLEZĂ
MIRCEA RADU
PROFESOR DE LOGICĂ/CONSILIER ȘCOLAR
RODICA BROȘTEANU
COORDONATOR CLUBURI/PROFESOR DE MUZICĂ
LAURA PETRESCU
ÎNVĂȚĂTOR
IULIANA COSTEA
COORDONATOR CURRICULUM ȘI IB / PROFESOR DE LIMBA ROMÂNĂ
MARCEL BARTIC
DIRECTORUL LLI ACADEMY | PROFESOR DE ISTORIE
Vezi mai mult

Galerie foto