fbpx

Grădinița Ioanid – Preschool

București - Sector 1

Prezentare

Grădinița IOANID a fost înființată în anul 2009 și funcţionează conform Curriculumului Românesc pentru Învăţământul Preşcolar, Primar și Gimnazial cu predare intensivă în limba engleză. Aceasta oferă copiilor care-i trec pragul un mediu în care siguranţa, bunăstarea şi dezvoltarea lor armonioasă sunt primordiale.

Într-o atmosferă caldă şi relaxată, dar dinamică şi stimulativă, bazată pe înţelegere şi respect reciproc, copiii sunt expuşi unor experienţe de învăţare care stimulează curiozitatea şi creativitatea. Aceste experienţe sunt astfel concepute încât să permită fiecărui copil să îşi descopere identitatea proprie, să-şi dezvolte o imagine de sine pozitivă şi să devină independent şi responsabil.

La IOANID, programul educațional are rolul de a provoca toti copiii, oferindu-le oportunitatea de a-și descoperi propria personalitate și unicitate. Împreună explorăm lumea și interacționăm cu diverse medii și culturi,  învățând să ne adaptăm acestora. Prin intermediul activităților desfășurate, creăm conexiuni între experiențele de la grădiniță și informațiile pe care copiii le primesc din mediul înconjurător. Pentru a înțelege procesul prin care universul funcționează, copiii interacționează cu un volum mare de informații, pe care trebuie să învețe să le pună în practică.


Citiți și despre Școala Primară IONID

Școala IOANID


Sala de grupă devine, astfel, un mediu provocator și stimulativ, în care valorificăm punctele de vedere ale copiilor, înțelegerea și gândirea acestora. Prin intermediul mijloacelor creative copiii comunică experiențele lor, dezvoltând cooperarea, negocierea, grija față de sine și ceilalți, comunicarea asertivă și exprimarea emoțiilor într-un mod sănătos și echilibrat.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Echipa

„Posibilitatea de a lucra la IOANID a reprezentat dezvoltarea tuturor atributelor care m-au caracterizat drept dascăl. Blândețea, înțelegerea, răbdarea și dragostea cu care îmi exercit meseria sunt atributele pe care îmi doresc să le transmit echipei pe care o coordonez, și fără de care un dascăl nu ar putea duce la bun sfârșit misiunea pentru care există.

Dana Bratu – Director Grădinița IOANID

Dana Bratu
Director de Gradinita
Andreea Oprea
Profesor - Grupa Greierași
Andreea Bugală
Profesor - Grup Albinuțe
Ștefania Toma
Profesor - Grupa Furnicuțe
Cornelia Pasăre
Profesor - Grup Licurici
Alisa McGowan
Profesor Limba Engleza - Grupa Buburuzelor
Cristina Vlad
Profesor - Grupa Buburuze
Ana Maria Bădescu
Profesor - Grupa Fluturași
Gina Toloș
Profesor de Engleză - Grupa Fluturași
Elena Dumitru
Profesor de Engleză - Grupa Greierași
Loredana Roșu
Profesor de Engleză - Grupa Greierași
Ema Ionescu
Profesor de Engleză - Grupa Licurici
Maria Mihăilă
Profesor - Grup Licurici
Nicoleta Boicu
Profesor de engleză - Grupa libelule
Otilia Pellegrini
Profesor - Grupa Libelule
Ioana Răduț
Profesor de Engleză - Grupa Furnicuțe
Ruth Șaramet
Profesor de Engleză - Grupa Furnicuțe
Ștefania Toma
Profesor - Grupa Furnicuțe
Vezi mai mult

Galerie foto