fbpx

Un nou sediu King George îşi deschide porţile în sectorul 5

Începând cu luna septembrie 2021, în incinta ansamblului rezidenţial Confort Urban Residence, situat în sectorul 5, Bucureşti, va avea loc deschiderea noului sediu de Grădiniţă şi Şcoală Primară King George. 

Pe strada Pucheni nr. 151, îi aşteaptă pe copii un sediu spaţios şi luminos, cu spaţiu de joacă generos, dotat cu jocuri educative, cabinet medical şi bucătărie proprie. 

Într-o atmosferă de basm, ne propunem crearea climatului socio-educațional adecvat unei pregătiri înalte și astfel, dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a personalității copilului, sprijinind formarea autonomă și creativă a acestuia. 

În cadrul Grădiniţei King George vor funcţiona atât grupe cu predare în limba română, cât şi grupe cu predare integrală în limba engleză, facilitând astfel accesul copiilor către instituții de educație de prestigiu. 

Vă așteptam cu drag să ne treceți pragul, încrezători că vom reuși împreună să conturăm frumos parcursul educațional al copilului dumneavoastră! 

 

Şcoală Primară&Grădiniță

Stradă Pucheni nr. 151

Sector 5 – București

T: +40 771 082 943

E-mail: [email protected]

 

Table interactive. Metode inovative. Loc de joacă modern. Bucătărie proprie. Mediu prietenos.

Singura Grădiniță din sectorul 5 cu predare în limba engleză. Echipă de profesioniști. Înscrieri tot anul.

Despre King George

Ne propunem să creăm un profil al absolventului modern de gimnaziu, care să reflecte personalități și caractere puternice, fundamentate pe principiile educației oferite de provocările secolului XXI.

Absolventul King George este inteligent, curajos, creativ și cu personalitate puternică, conștient de propria sa învățare, capabil să facă aprecieri privind calitățile sale personale, cu initiațivă în rezolvarea unor probleme ale grupurilor din care face parte și în explorarea unor provocări cu care se confruntă.

În cadrul Școlii Internaționale King George promovăm modelul care îl plasează pe elev în rolul central, profesorul concentrându-și atenția atât asupra elevilor, cât și asupra procesului de învățare. Elevul King George este atras de învățarea activă, prin care are ocazia, asumându-și un grad înalt de responsabilitate, să-și identifice propriile obiective educaționale, să-și găsească surse informative și să-și construiască propriul sistem de cunoștințe bazat pe acele obiective personale anterior identificate.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.