fbpx

Un elev a ajuns la spital, iar alți doi au fost reținuți în urma unui conflict în stradă

Două grupuri de tineri de la un liceu din oraşul Arad au avut un conflict în stradă, înainte de începerea cursurilor. Un elev a ajuns la spital, iar alți doi au fost reținuți de polițiști, potrivit Agerpres.

Un adolescent a fost lovit şi a fost transportat la spital, iar alți doi aau fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc în apropiere de liceul la care învaţă elevii. Martorii au sunat la 112, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

„Mai mulţi tineri, de la o unitate şcolară din municipiu, ar fi fost abordaţi de alţi tineri, din aceeaşi şcoală, cele două grupuri având un schimb de replici şi injurii, în zona Boul Roşu. În urma interacţiunii, un elev ar fi fost lovit şi ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cercetările sunt făcute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au reţinut pentru 24 de ore doi elevi, de 16 şi 17 ani, pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incidentul a avut loc înainte de începerea cursurilor, iar adolescenţii implicaţi sunt toţi de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, aflat la aproximativ 200 de metri de locul conflictului.

Un elev arestat la domiciliu a cerut să fie mutat, pentru că nu are PlayStation și se plictisește

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.