fbpx

Trupa Vama anunță Absolvirus Party, pentru generația fără banchet de absolvire. Trimite și tu un mesaj video!

Trupa Vama și Tudor Chirilă organizează joi, pe 18 iunie la ora 19:00, Absolvirus Party, un concert și banchet online, pentru elevii din clasele teminale care nu s-au putut bucura de petrecerea de absolvire.

Membrii trupei invită pe cât mai mulți profesori, elevi sau părinți să înregistreze un mesaj video de 30-60 de secunde pentru generația care își încheie ciclurile școlare în perioada pandemiei.

Evenimentul se va transmite live pe Facebook si Youtube (paginile VAMA, Tudor Chirila, Kiss FM) si protvplus.ro.  

ABSOLVIRUS PARTY este alternativa pe care Vama o propune in contextul in care anul acesta absolventii nu au parte de o ceremonie propriu zisa si nici de o despartire oficiala de colegii si profesorii lor. Vama pregateste un eveniment special pentru ei, la care pot lua parte si profesorii, parintii, prietenii care vor sa le fie alaturi in acest moment. Desi li se pregateste un concert live, rolul principal in eveniment il vor juca elevii, studentii si profesorii, de aceea e important pentru noi sa primim cat mai multe filmulete (30-60 de secunde) in care acestia isi transmit gandurile despre aceasta etapa care se incheie sau despre faptul ca anul acesta absolvirea se intampla online sau pur si simplu transmit un mesaj colegilor / profesorilor. Aceste mesaje se pot incarca pe www.vamamusic.ro. Tot acolo pot lasa dedicatii sau isi pot inregistra vocea pe piesa “18 ani”. Au timp pana miercuri dimineata la ora 10:00”, anunță trupa Vama.

Tudor Chirilă a înregistrat și el un mesaj video în care oferă detalii despre eveniment:

Mesajul postat de trupa Vama, pe pagina sa de internet:

Scoala s-a terminat! Libertate, frate…

Dar nici măcar în pandemie școala nu se poate termina fără să marcăm momentul ca lumea. Fie că termini liceul sau facultatea, vrem să-ți facem despărțirea de colegi cât mai specială. Pe 18 iunie de la ora 19:00 avem VAMA ABSOLVIRUS PARTY. Noi venim cu muzica live. Tu vino cu mesajele pentru colegii de clasă, de facultate sau chiar de generație. Ne poți trimite mesajul tau audio, video sau sub forma de text până luni, 15 iunie, iar noi îl integrăm în concert ca să-l vada toată țara. Povestește-ne despre un prof mișto sau despre cea mai tare amintire din liceu / facultate.

Lasă-ți datele de contact, cine știe, poate te invităm să intri în direct cu noi sau chiar să iei parte la probele de sunet. Ține aproape, avem multe surprize pe țeavă 😉