fbpx

Transylvania College anunță trei burse de excelență pentru liceu

Reprezentanții Transylvania College din Cluj-Napoca anunță că pun la dispoziție trei burse de excelență pentru elevii care în prezent sunt în clasa a VIII-a. Bursele acoperă întreaga perioadă a liceului.

Elevii interesați se pot înscrie până pe data de 15 martie 2020. Pentru înscriere este necesară depunerea unui dosar care să conțină un formular completat, un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor și o scrisoare din partea părinților. Următorul pas este susținerea unui examen, iar cei care trec și de această etapă vor participa la un interviu în limba engleză.

Orice elev de clasa a VIII-a de la orice școală de stat sau privată se poate înscrie în competiția pentru programul burselor de excelență. Puteți afla mai multe detalii despre programul de burse de pe site-ul școlii. Până acum, programul de burse al şcolii a susţinut peste 100 de elevi.

Liceul se desfăşoară integral în limba engleză la Transylvania College, urmează curriculum-ul britanic şi se încheie cu susţinerea examenelor Cambridge A-Levels, echivalente ale BAC-ului. Acestea sunt recunoscute pentru admiterea la facultate în 150 de ţări, inclusiv în România.

Transylvania College este o școală internațională non-profit din Cluj-Napoca, care oferă un parcurs educațional complet, de la creșă, până la liceu. Este singura școală internațională din Cluj-Napoca și din regiune acreditată de Ministerul Educației căreia i s-a oferit statutul oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), de către Departamentul pentru Educație din Marea Britanie, în urma unei serii de inspecții riguroase și complexe.

Transylvania College este membru acreditat al Consiliului Școlilor Britanice Internaționale (COBIS), membru Global Connections și membru al asociației mondiale a școlilor de elită Round Square. Ruxandra Mercea, director al Transylvania College, face parte din G30, un grup de experți în educație care include directori aleși de la 30 dintre cele mai inovative școli din întreaga lume. Din 2015 Transylvania College se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române.