fbpx

KOALA International Competition la Şcoala Internaţională King George

Mult așteptatul concurs de limba engleză KOALA INTERNATIONAL COMPETITION s-a desfăşurat sâmbătă, 8 februarie 2020 în şcoala noastră, unde au participat elevi înscrişi la nivelurile Pre-A1 (max. 10 ani), A1 (max. 12 ani), A2 (max. 14 ani) = nivel “Basic User”.

Una dintre cele mai iubite și cunoscute competiții de limba engleză, KOALA International Competition, se bucură de un real succes în rândul elevilor cu vârste între 6-18 ani, care învaţă limba engleză ca şi limbă străină (concursul nu este deschis vorbitorilor nativi de limba engleză).

Şcoala Internaţională King George face parte din rețeaua centrelor partenere KOALA ale EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE.Olimpiada Internaţională de Limba Engleză KOALA evaluează și validează competențele elevilor pasionați de limba engleză, punând accentul pe o varietate de factori lingvistici, de la receptarea și producerea mesajelor, la testarea cunoștințelor din vocabular.

Succesiunea desfăşurării concursului KOALA: 

  • Start înscrieri: 1 octombrie 2019;
  • Stop înscrieri: 5 februarie 2020;
  • Etapa 1: Faza pe oraş: 8 februarie 2020;
  • Etapa 2: Faza naţională: 7 martie 2020;
  • Etapa 3: Faza internaţională: mai-iunie 2020 în Amiens, Franţa.

KOALA INTERNATIONAL COMPETITION este competiţia cu cea mai rapidă creștere de popularitate la nivel global, fiind o experienţă educaţională unică, antrenantă și atractivă.

Alături de România, în competiția internațională KOALA se află 25 țări din întreaga lume, dar cu o misiune comună, cea de a stimula educația și de a răsplăti performanța lingvistică.

 It’s cool to be KOALA!

Despre Școala Internațională King George

Învățământul gimnazial, parte componentă a învățământului general obligatoriu, este privit, în cadrul Școlii Internaționale King George, în mod integrat, dând astfel posibilitatea dezvoltării și diversificării abilităților care conturează profilul de formare a elevului.

Ne propunem să creăm un profil al absolventului modern de gimnaziu, care să reflecte personalități și caractere puternice, fundamentate pe principiile educației oferite de provocările secolului XXI.

În cadrul Școlii Internaționale King George promovăm modelul care îl plasează pe elev în rolul central, profesorul concentrându-și atenția atât asupra elevilor, cât și asupra procesului de învățare. Elevul King George este atras de învățarea activă, prin care are ocazia, asumându-și un grad înalt de responsabilitate, să-și identifice propriile obiective educaționale, să-și găsească surse informative și să-și construiască propriul sistem de cunoștințe bazat pe acele obiective personale anterior identificate.