fbpx

ULTIMA ORĂ Cea mai mare școală din București intră în scenariul roșu

Școala nr. 195, cea mai mare școală din București, intră în scenariul roșu, începând de mâine. La unitatea de învățământ sunt înscriși peste 2500 de elevi.

Potrivit informațiilor obținute de Educație Privată, părinții au fost anunțați, în această seară, că unitatea de învățământ își va continua cursurile exclusiv online. Motivul este confirmarea a trei cazuri de COVID-19 în rândul elevilor din școală.

Pe grupul de Facebook al școlii, părinții au confirmat anunțul. O parte dintre ei s-au declarat nemulțumiți de faptul că elevii vor trece la învățarea online. Pe același grup există, însă, și postări în care unele persoane instigă la nerespectarera regulilor de protecție sanitară.

Știre în curs de actualizare.

Despre Școala nr. 195

Școala Gimnazială nr. 195 este situată în sectorul 3 al Capitalei (cartierul Titan) și funcționează în trei corpuri de clădire moderne. Primul corp a fost înființat in 1967, iar ca urmare a creșterii populației școlare, peste 1200 elevi , în anul 1979
s-a dat în funcțiune al doilea corp de clădire. În anul 2014 a fost dat în folosință și al treilea corp de clădire, în cadrul programului de modernizare „Școli ca în Germania” al Primariei Sectorului 3.
Școala este partener oficial UNESCO și are certificare de Școala Europeană, având peste 2500 de elevi, peste 100 de cadre didactice și dotări dintre cele mai moderne.
Școala este partener oficial UNESCO și are certificare de Școala Europeană, având peste 2500 de elevi, peste 100 de cadre didactice și dotări dintre cele mai moderne.
În cele peste cinci decenii de activitate, școala a dobândit un binemeritat prestigiu. El se datorează în primul rand pregătirii și harului cadrelor didactice și rezultatelor deosebite obținute de elevi.

10/08/2020

cea mai mare școală din București