fbpx

S-a dat startul Festivalului Caravana cu Jocuri. De ce activități vor avea parte juniorii

Sursă foto= Facebook/ Caravana Cu Jocuri

Între 30 iulie și 1 august 2021, Palatul Lahovary, unul dintre monumentele istorice de referinta din Bucuresti, devine destinație de joacă și lectură. Happy Color Romania și Hotel Lahovary Palace devin gazda festivalului Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte, ediția Bucuresti 2021. Caravana cu Jocuri este cel mai tânăr festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției.

După trei ediții de desfășurate într-un an 2020 extrem de dificil, în Iasi si Timisoara, Festivalul Caravana cu Jocuri va ajunge pentru prima oară în Bucuresti. Formula extinsă în care s-au adăugat zonele cu jocuri și ateliere, plus o zonă generoasă cu carte pentru copii  a fost mărită considerabil. Imaginația va fi stimulată, creativitatea și curiozitatea vor reprezenta conceptele cheie. Jocuri educative, jocuri de stimulare a memoriei și a creativității, cărți de citit și de cumpărat, lansări de carte, personaje de poveste, ateliere de creație, toate se vor reuni într-un festival al familiei, prieteniei și socializării.

Participarea publicului la evenimente este gratuită, însă se va  face conform normelor de siguranță impuse de autorități. Pot participa familii și prieteni dornici de socializare. Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele. Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.