fbpx

Doi elevi dintr-un centru de plasament au obținut printre cele mai mari medii la Bacalaureat

Sursa foto= Costel Alexe/ Facebook.com

Doi absolvenţi de liceu, beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale Bucium, au promovat examenele Bacalaureatului cu unele dintre cele mai mari note, potrivit Agerpres.

Link-ul către știre poate fi vizitat aici:https://www.agerpres.ro/educatie-stiinta/2021/07/06/iasi-doi-elevi-dintr-un-centru-de-plasament-au-obtinut-printre-cele-mai-mari-medii-la-bacalaureat–743125

Cei doi elevi din Iași, Ștefan și Narcisa au obținut medii neașteptate și au reușit sa fie o mandrie pentru orașul lor natal, Iași. Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași a precizat mediile elevilor: Narcisa-9,93 și Ștefan 9,61, cel mai bun rezultat din liceul lui.

„Am primit cu bucurie, cu mândrie şi emoţie vestea că cei doi tineri absolvenţi de liceu aflaţi în grija colegilor noştri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium au promovat Bacalaureatul cu note extraordinare. Narcisa a obţinut 10 la fizică, 10 la matematică şi 9,80 la limba română, o medie excepţională de 9,93. Ştefan, un alt tânăr sârguincios, a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română şi 9,35 la matematică, deci o medie de 9,61. Ştefan a reuşit, prin această performanţă, să obţină prima medie la examenul de Bacalaureat din întreg Liceul ‘Gheorghe Asachi’. Îmi doresc ca această generaţie, precum şi cele viitoare, să aibă toţi această perspectivă şi să realizeze că şi notele mari pregătesc un copil pentru viaţă. Mulţumesc doamnei Andreea Corodescu şi Direcţiei Generale pentru Asistenţă şi Protecţia Copilului Iaşi pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat şi pentru legătura excepţională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte”, a mai adăugat președintele Consiliului pe pagina sa personală de facebook.