fbpx

Stare de bine în prag de sărbători

Photo 132820981 © Evgenyatamanenko | Dreamstime.com

de prof. Ioana Dan, coord. activități non-formale, LTN

Una dintre cărțile mele preferate, Cum a furat Grinch Crăciunul, conține câteva cuvinte, atât de simple, dar atât de cuprinzătoare, referitoare la spiritul sărbătorilor și la esența lucrurilor care ne scapă din vedere în goana noastră pentru decorațiuni, cadouri sau mese perfecte: 

A venit fără panglici. A venit fără etichete. A venit fără pachete, pungi sau cadouri. Poate Crăciunul (el a crezut) nu provine dintr-un magazin. Poate Crăciunul înseamnă, probabil, un pic mai mult.”

Da, Crăciunul este sărbătoarea sufletelor! Este sărbătoarea când totul se poate liniști, iar singurele sunete să fie cele ale colindelor. Să miroasă a brad și a cozonac, iar cadourile să fie, dincolo de lucruri materiale, momente frumoase alături de cei dragi. 

Și pentru că acest lucru se poate face mai ușor decât avem impresia, vă las, pentru vacanță, o temă altfel, care să bucure pe toată lumea, cu mic, cu mare. Dacă vreți să ne trimiteți la finalul vacanței cel puțin o poză cu una dintre activitățile propuse mai jos, ne-am bucura. 

 

În rest, fiți veseli în fiecare zi, bucurați-vă de atmosfera de poveste specifică sărbătorilor de iarnă și “profitați” de acest moment pentru a dărui îmbrățișări, zâmbete, timp și generozitate. 

Vă doresc o vacanță minunată și sărbători liniștite!

Sursă foto: https://www.dreamstime.com/children-girl-boy-pajamas-sad-christmas-morning-window-children-girl-boy-pajamas-sad-christmas-image132820981

Stare de bine în prag de sărbători: Fiți veseli în fiecare zi, bucurați-vă de atmosfera de poveste specifică sărbătorilor de iarnă

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.