fbpx

Șeful CJ Constanța a dus 51 de copii instituționalizați la Guvern și i-a pozat cu Viorica Dăncilă

În plină campanie electorală pentru prezidențiale, Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apar 51 de copii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam” din Constanța, alături de mai mulți politicieni, printre care și premierul demis Viorica Dăncilă. Din cele 12 fotografii postate de președintele CJC, doar în 5 fețele minorilor sunt blurate, transmite Info Sud-Est, citat de G4Media.

Potrivit sursei citate, cei 51 de copii instituționali au fost duși în vizită la Guvernul României și Palatul Parlamentului la invitația Vioricăi Dăncilă, candidat la prezidențiale din partea PSD.

Postarea integrală de pe Facebook:

„O promisiune trebuie îndeplinită! Astăzi împreună cu o delegație de la Consiliul Județean Constanța dar și cu reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului am reușit să bucurăm 51 de copii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam”. Au fost invitați de către doamna premier, Viorica Dăncilă, într-o vizită la București, să vadă Guvernul României și Palatul Parlamentului. A fost o zi încărcată de emoții, zâmbete și veselie. Mulțumesc doamnei premier, Viorica Dăncilă, pentru imensa bucurie oferită celor mici, dar și pentru timpul pe care ni l-a dedicat. A fost o zi extraordinară pentru toți, și am fost profund impresionat de sensibilitatea acestor copii. Promit să îi susțin și să le fiu aproape, întotdeauna!”

Viorica Dăncilă a postat, la rândul său, despre vizita copiilor, pe pagina sa de Facebook.

A fost o adevărată plăcere să-i revăd astăzi pe copiii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam din Constanța, pe care…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 28 octombrie 2019