fbpx

”Școala fără ghiozdan” – proiect pilot experimental, lansat la o școală din Suceava

Liceul cu Program Sportiv din Suceava a lansat proiectul pilot „Școala fără ghiozdan”, care va fi aplicat pentru elevii din ciclul primar.

Susținerea financiară a fost asigurată de primărie, care a achiziționat mobilierul necesar pentru aplicarea proiectului.

”Este un proiect experimental până la sfârșitul anului școlar.

Fiecare copil din clasele 0-IV are un dulăpior individual unde sunt păstrate toate rechizitele necesare pentru activitățile școlare.
Am felicitat cadrele didactice și pe directorul liceului domnul, Ciprian Anton, pentru curaj și profesionalism și le doresc să reușească acest proiect, partea financiară a proiectului este asigurară de municipalitate.
Recomand și altor școli să adopte acest sistem educațional care este în avantajul elevilor și al părinților”, a declarat Ion Lungu, primarul orașului Suceava.
Re și altor școli să adopte acest si ed care este în av ele și al pă”, a declarat Ion Lungu, pr or Suceava. Re și altor școli să adopte acest sistem educațional care este în avantajul elevilor și al părinților”, a declarat Ion Lungu, primarul orașului Suceava. Reși altor școli să adopte acest sistem edu care este în al elev și al părinților”, a declarat Ion Lungu, primarul orașului Suceava. Recomand și altor școli să adopte acest s el care este în avl elevilor și al părinților”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.