fbpx

Școala Evrika își mărește echipa

Ești gata să fii un supererou al cunoașterii și să îți folosești puterea pentru a forma viitorul? Căutăm un profesor plin de energie și pasiune, pregătit să călătorească alături de elevi în universul fascinant al învățării. Hai în echipa noastră!

Ce vrem de la tine?

Să fii, înainte de orice, un profesor foarte bun.

Să cunoști bine programele școlare și să știi cum să obții progres cu elevii tăi.

Vrem să facem performanță cu elevii care vor dori acest lucru dar și să-i ajutăm pe cei care au nevoie de educație remedială. Credem în ideea potrivit căreia școala trebuie să susțină fiecare copil, potrivit înclinațiilor și particularităților fiecăruia.

Vrem în echipa noastră oameni cu tact pedagogic, răbdare, optimiști și încrezători în misiunea nobilă a profesorului.

Pentru că le-am promis părinților cei mai buni profesori, vom fi onești cu tine și îți vom spune că va exista un proces de selecție foarte riguros. Școala Evrika mizează pe un act educațional făcut cu responsabilitate și asumare.

Dacă ești profesor pentru învățământ primar sau gimnaziu, ai cel puțin gradul didactic Definitivat și măcar cinci ani experiență, te rugăm să ne contactezi. Dacă profilul tău didactic corespunde cu așteptările noastre, te vom suna pentru a programa un interviu.

Ce îți oferim la Școala EVRIKA?

Stabilitate, în primul rând.
E o promisiune pe care o facem colegilor noștri care s-au săturat să dea titularizarea an de an sau să-și facă dosarul în fiecare an la inspectorat.

Te susținem dacă vei dori să te detașezi sau transferi la noi.

Îți vom respecta decizia în cazul în care vei decide să renunți la colaborarea cu noi și îți vom oferi recomandările necesare.

Te invităm să te alături unui proiect care își propune să devină un reper educational în zona învățământului particular bucureștean.

Îți vom fi alături dacă intenționezi să-ți dai gradele didactice sau orice altă formă de perfecționare. Ba chiar te încurajăm să faci acest lucru și îți vom oferi consilierea de care ai nevoie în acest sens.

Știm că este important pentru profesori să evolueze profesional și să-și ofere consistență pregătirii metodice și de specialitate. Mai mult decât atât, punem preț pe cursuri de formare relevante, pe care vrem să le aducem în școală gratuit.

Susținerea echipei manageriale. În relația cu părinții sau cu instituțiile de care depinde școala, profesorii se simt uneori fără apărare sau susținere. Noi am înțeles acest lucru și vom aborda o politică managerială în care profesorii noștri să știe că sunt susținuți și protejați. Ne dorim ca starea de bine, acel concept atât de vehiculat zilele acestea în literatura de specialitate, să devină o realitate în școala noastră, nu doar niște cuvinte uitate în vreun document al directorului.

Îți respectăm timpul. E o promisiune pe care ți-o facem și de care ne vom ține de cuvânt. O școală bună nu este aceea în care trebuie să pleci noaptea târziu făcând hârtii fără rost ci una în care îți planifici eficient și cu rost programul zilnic. Credem că rolul profesorilor este alături de copii nu în hățișuri birocratice fără sens.

Un salariu decent. Observi că nu am folosit cuvinte pompoase precum “motivant” sau “competitiv” pentru că, de multe ori, ascund promisiuni inutile. Suntem oameni care cred în angajamente pe termen lung și în cuvântul dat. Îți oferim un salariu care să îți ofere satisfacția că munca ta la catedră este apreciată. La timp. Fără compromisuri. Fără clauze scrise cu font mic în contract.

Unde vei lucra

Sediul Școlii Gimnaziale Evrika se află într-una dintre cele mai elegante clădiri din centrul Bucureștiului, fosta casă Negroponte, la câteva minute de Piața Universității. Școala funcționează după curriculum românesc dar integrează în programul său și principii educaționale utilizate în sisteme internaționale de învățământ.

Dacă vrei să ne întâlnim, dă-ne de veste la [email protected]. Ne-ar prinde bine să vedem un CV și câteva rânduri în care să ne spui de ce ai vrea să vii la noi. 

Prinde-ți mantia și alătură-te echipei noastre de eroi ai învățării!


Află mai multe despre Școala EVRIKA

Școala Gimnazială EVRIKA

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.