fbpx

Romașcanu despre Bode, după scandalul de plagiat: Dacă era din PSD, era demult în afara Guvernului

Lucian Romașcanu, ministru al Culturii și membru al PSD, afirmă că Lucian Bode, ministrul de Interne, „era demult în afara Guvernului” după scandalul de plagiat, dacă ar fi făcut parte din PSD.

Întrebat de Ziarul de Iași ce ar fi propus dacă Lucian Bode ar fi fost din PSD, Lucian Romașcanu a răspuns: „S-a anunțat deja public de colegi din PSD că, dacă ar fi fost din Partidul Social Democrat, era demult în afara Guvernului”.

„El poate să fie nevinovat. Politica este foarte mult percepție și foarte mult cum te vede lumea. Partidul Național Liberal ar trebui să decidă, `domnule, e greu pentru noi cu aceste acuze, du-te deoparte și așteaptă să le rezolvi`, e decizia dumnealor. Din punctul meu de vedere, Bode face angajări pe un deficit de 30.000 de oameni în Ministerul de Interne, reușește să mai crească acolo, reușește să le crească salariile, suntem într-o zonă de criminalitate scăzută. Ca și coleg, în Guvern, își face treaba. Mai departe, e la el…”, a adăugat Romașcanu, citat de B1Tv.

„Problema domnului Bode este a domnului Bode. Într-o discuție cu dumnealui și cu mai mulți colegi mi-a explicat situația pe care o întâmpină el acum, fiind judecat în 2023 după cutume de acum care nu erau valabile când și-a făcut lucrarea, asta doar ca informație. El trebuie să și-o rezolve și Partidul Național Liberal”, a mai spus ministrul Culturii.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.