fbpx

Reacție virală a unui profesor de matematică, după ce aflat că avusese microfonul închis două ore

Un profesor de matematică din Singapore a fost stupefiat, când și-a dat seama că avusese microfonul închis pe parcursul unui curs de două ore, relatează Yahoo News.
Dong Wang este profesor asociat la Departamentul de Matematică de la Universitatea Națională din Singapore (NUS). La fel ca mulți profesori din întreaga lume, el a predat cursuri online pentru a ajuta la controlul răspândirii COVID-19. La unul dintre cursurile recente a avut, însă, o problemă tehnică.


Elevii din clasă au spus că totul a mers bine în primele minute până când ecranul lui Wang a înghețat. Din păcate, profesorul nu a reușit să observe și a continuat să predea următoarele două ore. Ceea ce Wang nu și-a dat seama a fost că microfonul său a fost dezactivat, astfel încât vorbise singur tot timpul.

Profesorul a aflat ce s-a întâmplat spre sfârșitul orei de curs, când a început să-și întrebe studenții dacă au neclarități. În acest moment, microfonul lui funcționa.
„Bună ziua, de fapt sunetul dumneavoastră a fost dezactivat tot timpul. Deci, nu am putut auzi nimic de la dumneavoastră de la ora 18:08”, a răspuns un student. Reacția lui Wang a fost înregistrată într-un videoclip acum viral.
După ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, el părea să aibă un atac ușor de panică, înainte de a anunța că va repeta ora de curs. Utilizatorii YouTube care susțin că sunt studenți în clasa lui Wang au povestit că au făcut „tot felul de lucruri” pentru a-i atrage atenția, dar pur și simplu le-a ignorat. „Clasa a început la ora 18:00 și sunetul s-a dezactivat începând cu ora 18:08. Studenții au încercat tot felul de lucruri pentru a-i atrage atenția, dezactivând sunetul și chiar apelându-i numărul de telefon”, a scris utilizatorul Asuza Chan. „Cu toate acestea, el nu a răspuns și a continuat cu lecția”.
Chan a spus că mulți elevi au părăsit clasa imediat ce ecranul lui Wang a înghețat. Dar mai mult de 20 au rămas și au „așteptat cu răbdare” o soluție.

Reacția lui Wang, care a fost postată pentru prima dată de utilizatorul @queen_yx_ pe TikTok, a primit  peste 653.000 de vizualizări. Clipul similar de pe YouTube are peste 400.000 de vizualizări.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.