fbpx

Protest la un Colegiu Național din Turda: profesorii nu vor să aibă coleg un interlop din oraș

Profesorii de la un Colegiu Național din Turda au intrat la ore protestând cu o banderolă albă la braț nemulțumiți că un cunoscut interlop din oraș ar putea să le devină coleg, relatează Europa FM.

Potrivit presei locale, în 2004, bărbatul – acum profesor de matematică – a stat în arest 22 de luni, pentru că ar fi comandat eliminarea unui rival în afaceri.

Dar a fost achitat în instanță. Peste câțiva ani, însă, potrivit jurnaliștilor de la Turda News, el a fost reținut din nou pentru că a înșelat mai multe depozite de materiale de construcții.

Este vorba de Colegiul Național Mihai Viteazul din Turda, unde profesorii de la au declanșat grevă japoneză din cauza unor nemulțumiri mai vechi față de conducerea instituției.

”Este un conflict între o parte a cadrelor didactice și conducere, aceștia contestă absolut orice decizie pe care o ia conducerea școlii, cred că acesta este substratul. Nu neapărat acest cadru didactic, care e pe perioadă determinată, probabil maximum o lună”, a declarat pentru Europa FM Marinela Marc, șefa ISJ Cluj.

Ulterior, aceasta a anunțat că, din cauza nemulțumirii profesorilor, noul coleg controversat nu va mai preda la Colegiul Național Mihai Viteazu.

Ulterior, aceasta a anunțat că, din cauza nemulțumirii profesorilor, noul coleg controversat nu va mai preda la Colegiul Național Mihai Viteazu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.