fbpx

Profesori și politicieni din Cluj au ținut în frig copii în costume populare, pentru fotografii de Mica Unire

foto: Facebook/ Morar Costan

Profesori și politicieni din Dej, județul Cluj, au ținut în frig copii în costume populare, pentru a se fotografia cu ei de Mica Unire. În timp ce politicienii erau îmbrăcați cu paltoane și haine groase de iarnă, elevii au suportat frigul în haine cu mânecă scurtă.

Fotografii realizate la evenimentul care a marcat Unirea Principatelor, organizat de Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Cercul Metodic al profesorilor de istorie cu o zi mai devreme, pe 23 ianuarie 2024, au fost publicate chiar de primarul orașului Dej, Costan Morar. La evenimentul care a fost anunțat și pe site-ul primăriei. a participat și Arion  Hadrian (PNL) din partea Consiliului Judetean, profesor si fost Inspector Școlar Judetean. 

„Răbufnesc când văd mârlănia și nesimțirea celor care conduc orașul nostru față de viitorul acestui popor care sunt copiii noștri. Sunt o mamă a doi copii din Dej și mă doare sufletul când văd cum își bat joc de copiii noștri animalele, că nu îi pot numi oameni pe cei din poze, care rânjesc la obiectiv și țin copiii dezbrăcați afară iar ei sunt bine îmbrăcați și cu mănuși. Ziua Unirii la Dej se ține în 23 ianuarie și nu în 24 ianuarie să nu își piardă ziua liberă mai marii orașului și bineînteles delegatul Consiliului Judetean, dl Arion  Hadrian, PNL, culmea culmilor profesor si fost Inspector Școlar Judetean. RUȘINE.

Este incredibilă nesimțirea și idolența unor aleși locali care consideră că pot sărbători Ziua Unirii Principatelor când vor ei, ca să beneficieze și ei de ziua liberă, că doar tare se spetesc în rest. Sunteți penibili, domnilor! Domnule primar Costan Morar, cine vă credeți să schimbați istoria după bunul dumneavoastră plac? Ați dovedit zero respect pentru comemorarea a 165 de ani de la Mica Unire”, este mesajul unei mame revoltate, publicat de Ziar de Cluj.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.