fbpx

Profesori, foști și actuali elevi, dar și Moș Crăciun au donat sânge la Little London International Academy

Școala privată Little London International Academy și Asociația HEM au organizat, astăzi, evenimentul ”N-avem SÂNGE- Ediția lui Moș Crăciun”, în cadrul căruia caravana mobilă pentru donatori a fost prezentă la sediul școlii.

LLI Academy este prima școală privată care organizează o astfel de acțiune.

Profesori, foști și actuali elevi, părinți, membri ai personalului administrativ dar și vizitatori au donat sânge care va ajunge Centrul de Transfuzie Sanguină București.

Încă din luna septembrie, școala s-a implicat în organizarea de evenimente de informare în legătură cu donarea de sânge.

”LLI Academy se alătură ca misiune celor care promovează donarea de sânge. Este un eveniment care dorim să devină recurent în școala noastră. Fiecare dintre cei implicați are rolul lui, nu doar pentru donare ci și pentru educarea copiilor și a viitorilor donatori. Nu este doar un eveniment punctual, este o campanie care a început din septembrie și care va deveni o tradiție la Little London International Academy. Le mulțumim mult celor de la ”N-avem sânge” și Asociația HEM pentru implicare si pentru ca ne-au inspirat să facem acest lucru. Le mulțumim tuturor membrilor comunității noastre care s-au alăturat acestei cauze, dar KAUFLAND România, medicului Vasi Rădulescu și Capuccino Story, care au susținut acest proiect.

Ce poate fi mai nobil decât sa salvezi o viață și ce alt lucru definește mai bine Crăciunul decât să îți ajuți semenii?”, a declarat Luminița Macsim, fondatoarea Little London Internațional Academy.
”E prima dată când o școală organizează în comunitatea sa o colectă mobilă de sânge, asta am făcut noi astăzi împreună! Sigur, e sezonul cadourilor și ce dar mai minunat poți face decât să donezi din sângele tău pentru pacienții din spitale? Întocmai tipul de dar care face enorm de mult bine bolnavilor și mult bine ție însuți, ca donator!
Dar frumusețea zilei de azi nu constă doar în spiritul Crăciunului, prezența lui Moș Crăciun și darurile primite de donatori!
Ce mă bucură cel mai mult este parteneriatul cu Little London, o comunitate inimoasă care a lansat la începutul acestui an programul sau educațional propriu pentru donarea de sânge. Părinți, elevi și profesori au fost deja angrenați în două evenimente de informare și sensibilizare iar azi a fost prima colectă mobilă. Și vor mai urma! Este ceea ce eu numesc înalt standard educațional: să îi creștem pe copii – inclusiv prin exemplul personal – să fie implicați și să dăruiască societății și semenilor”, a declarat Diana Voicu, bloodfluencer.
Printre donatori s-au numărat și Iuliana Costea, directorul educațional al școlii, dar și Tiberiu Kozmanovic, primul elev donator al școlii:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.