fbpx

G4Media: 40 de matematicieni îi cer lui Sorin Grindeanu să trimită la Biblioteca Națională șapte exemplare din cartea scrisă împreună cu tatăl său

40 de matematicieni din România îi solicită ministrului Sorin Grindeanu, într-o scrisoare deschisă, să trimită la Biblioteca Națională, conform legii, șapte exemplare din cartea scrisă împreună cu tatăl său pentru a înlătura în acest fel îndoiala privind existența ei, anunță G4Media.

”Atâta timp cât cartea “Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă” de Nicolae Grindeanu și Sorin Grindeanu, Editura Ionescu (2002) nu poate fi consultată într-o bibliotecă publică, aceste motive de îndoială legate de existența ei produc un rău mult mai mare decât binele adus de contribuția unui om la actul de guvernare”, se arată în scrisoarea celor 40 de matematicieni, între care nume foarte cunoscute ca Radu Gologan sau Sergiu Moroianu, soțul primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand

Matematicianul Sergiu Moroianu l-a acuzat pe Sorin Grindeanu că își ascunde cartea de matematică pe care ministrul Transporturilor susține că a scris-o împreună cu tatăl său. Este vorba despre volumul ”Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, apărut în CV-ul lui Grindeanu când acesta era premier. 

Grindeanu a adus cartea la o conferinţă de presă și a arătat-o în fața jurnaliștilor, lansând și o serie de comentarii acide la adresa lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și soția lui Sergiu Moroianu.

„Aș fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolăneală a doamnei Clotilde Armad. Mă adresez direct doamnei: Madame Armand, attention! Aici e cartea și pot să vă spun că ați pierdut încă un război din șirul multor altora pe care le-ați deschis. Eu am făcut școala la timp și complet. Vă rog să vă adresați Ministerului Educației și să cereți foile mele matricole și să vedeți ce note am luat și ca elev, și ca student”, a spus Grindeanu.

 

1 comment

  1. Mihai Langa spune:

    GRINDEANU …Cocota asta masculina, pensata si cosmetizata in afara de a ranji fasolea ca Pinocchio la fotograf oare mai munceste si el ceva ?. Toata ziua este cu microfonul in gura behaind in fata tontilor criticila adresa altora. . Cat de picat de pe vagonul de smoala trebuie sa fii, sa nu realizezi ca sunt destui ochi pe tine care te vad frecand menta zi dupa zi . Drumarii lui toarna asfalt prin noroiul mocirlit al Moldovei, iar el ,cocota masculina pensata tine prelegeri ca Herodot pe la toate microfoanele inclusiv din gara Catelu . Va mai aduceti aminte cand abera ca va urmarii stadiul lucrarilor de pe drumuri cu dronele ? Vedeti,….. astea-s pocnitorile PSD-ului care n-au facut nimic 30 de ani . Dar retardatii numerosi ai Romaniei inca isi doresc minciuni dulci, aruncate ca momeala . Dobitocilor pe vecie . Chiar credeti ca va vor face sosele ??? Sunteti prea pretentiosi nespalatilor .

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.