fbpx

Profesor din SUA, exasperat de faptul că elevii îl confundă pe Hitler cu Helen Keller

Un profesor de istorie a distribuit pe TikTok un videoclip în care arată cum elevii săi îl confundă pe liderul nazist Adolf Hitler cu activista Helen Keller.

În 45 de secunde, elevii reușesc să dezvăluie că nu știu cine este Hitler.

Profesorul Samuel Sleeves a subtitrat videoclipul: „În calitate de profesor de istorie, sunt îngrijorat”.

În clip, profesorul are camera îndreptată spre sine în timp ce o elevă spune: „Helen Keller este tipul nazist.”

Când este întrebată, eleva spune: „Nu știu, este ca un terorist sau ceva de genul acesta!”

„Helen Keller este o teroristă nazistă, un bărbat, asta îmi spui acum?”, spune Sleeves înainte de a adăuga: „Te gândești la Hitler?”
”Cine este Hitler?”, întreabă o altă elevă.

În mod clar nedumerit de ceea ce tocmai auzise, Sleeves se lupta să răspundă, când un alt elev a intervenit: „Helen Keller era persoana oarbă și surdă care era falsă. Ea nu a existat, dar toată lumea crede că era oarbă și surdă. ”

Și, tocmai când ați crezut că nu poate deveni mai bizar, sintagma „Este reală Helen Keller”, chiar a intrat în clasamentul #trending pe Twitter, care include cele mai populare subiecte de discuție din rețea, demonstrând că oamenii cred de fapt încă o altă conspirație nefondată alimentată de rețelele sociale, remarcă publicația UNILAD.

Helen Adams Keller (n. 27 iunie 1880, Tuscumbia, Alabama – d. 1 iunie 1968, Easton, Connecticut) a fost o scriitoare nord-americană care a suferit de surdocecitate.

Helen s-a născut ca un copil sănătos, dar la vârsta 19 luni contractează o boală febrilă în urma căreia rămâne cu dizabilități auditive și vizuale.

În 1915 Helen și George Kessler au fondat „The Helen Keller International (HKI) organization”. Această organizație era menită să facă cercetari în probleme legate de vedere, sănătate și nutriție. În 1920 a ajutat la „the American Civil Liberties Union (ACLU)”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *