fbpx

Profesor de religie, acuzat că ar fi sechestrat și agresat sexual o elevă

foto: epitesti.ro

Poliţiştii din Piteşti fac verificări, după ce o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic din municipiu a afirmat că dirigintele, care este şi profesor de religie, ar fi încercat să o agreseze sexual, relatează Spot Media.

Potrivit presei locale, este vorba de o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti. Aceasta a reclamat la conducerea şcolii că profesorul de religie, care îi e şi diriginte, a încercat să o agreseze sexual, în sala de sport a şcolii.

„În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, referitor la incidentul petrecut într-o unitate de învăţământ din Piteşti.

Potrivit Ziarul Argeșul, eleva ar fi fost chemată de profesor în zona vestiarelor, după care a fost încuiată aici. Profesorul ar fi început să o pipăie și i-a propus o relație, oferindu-i o brățară cadou.

Conducerea unităţii de învăţământ şi Inspectoratul Şcolar au declanşat, la rândul lor, anchete în acest caz.

În urmă cu două zile, un alt profesor de religie, din Arad, a fost acuzat de către eleve că abordează frecvent subiecte nepotrivite, cum ar fi violul sau sexul, dar și că le jignește în mod repetat. Două eleve au povestit pe TikTok despre jignirile aduse de către profesor, dar și despre faptul că acesta alege frecvent să le vorbească elevilor despre viol sau sex. În vârstă de 42 de ani, profesorul predă religie ortodoxă la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.