fbpx

Pro Tv: Elev bătut de profesorul de religie, pentru că nu a vrut să își facă semnul crucii

Un elev de 11 ani din Botoșani ar fi fost lovit fără milă de profesorul de religie, relatează postul de televiziune Pro Tv.

Pentru că băiatul nu a vrut să-şi facă semnul crucii, preotul l-ar fi luat de urechi şi l-ar fi dat cu capul de perete. Copilul a ajuns sângerând la spital, unde a fost internat. Conducerea şcolii, poliţia, dar şi Mitropolia Moldovei cercetează acest episod.

Mamă„A venit fetiţa după mine să îmi spună că preotul de la Dorohoi, de religie, l-a bătut. I-a rupt urechile şi e plin de sânge. Au venit colegii de la şcoală şi cu părinţii şi mi-au spus că l-a prins şi l-a izbit cu capul de perete, l-a prins de urechi şi îl ţinea în sus şi îl izbea cu capul de perete.”
Reporter„Aţi avut probleme cu preotul?”
Mama băiatului: „Nu. Niciodată. Nici măcar nu îl cunosc.”
Reporter„Era la ora de religie?”
Mama băiatului: „Da.”
Reporter: „Sunteţi ortodoxă?”
Mama băiatului:„ Nu. Sunt penticostală. L-a obligat să facă cruce şi băiatul nu voia.”

Mama copilului a povestit pentru Ştirile Pro Tv că băiatul a fost adus acasă de un vecin, după ce a fost găsit plin de sânge pe marginea drumului. Femeia a mai spus că mai apoi mai mulţi părinţi i-au povestit că profesorul de religie, care este şi preot, l-ar fi bătut pe copil.

La spital medicii au constatat că băiatul are mai multe traumatisme. I-au făcut un examen tomograf şi l-au internat pentru investigaţii amănunţite.