fbpx

Percheziții în Bacău: liceeni suspectați că vindeau droguri elevilor

Percheziţii în Bacău, desfășurate de polițiști și procurori la persoane suspectate că vindeau haşiş elevilor de la școlile din municipiu, dar şi din localităţile învecinate. Doi dintre suspecţi sunt elevi de liceu, transmite News.ro.

„Astăzi, 30 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de droguri de risc (haşis) către consumatori din municipiul Bacău şi localităţile învecinate”, potrivit Poliţiei Române.

Activitatea infracţională a bănuiţilor s-ar fi desfăşurat şi în zona unităţilor de învăţământ, doi dintre aceştia fiind elevi în licee din municipiul Bacău.

La rândul lor, procurorii DIICOT au precizat că activitatea infracţională a avut loc în lunile februarie şi martie.

„De asemenea, pe lângă persoanele bănuite, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, precum şi la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri, în calitate de martori (consumatori de droguri), multe dintre acestea tinere şi foarte tinere, elevi în unităţile de învăţământ din municipiu”, a mai transmis Poliţia Română.

Cercetările sunt continuate pentru probarea tuturor activităţilor infracţionale şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.