fbpx

„Vacanță pentru îndrăgostire”, un nou program în mai multe colegii din China

foto: Freepik.com

În China se fac eforturi pentru a contracara scăderea ratei natalității și a căsătoriilor. Nouă colegii profesionale doresc ca elevii majori să meargă și să-și găsească dragostea în timpul unei vacanțe de primăvară de o săptămână, în aprilie, relatează Insider.

Școlile conduse de Fan Mei Education Group, au anunțat că vor intra în vacanță între 1 și 7 aprilie și i-au îndrumat pe elevi să se distreze. „Ieșiți din campus, intrați în contact cu natura și simțiți cu inima frumusețea primăverii”, este mesajul transmis de unitățile de învățământ. Colegiile sunt toate profesionale pentru industria aviației, în care sunt formați piloți, însoțitori de zbor, controlori de trafic aerian și personal de securitate aeroportuară.

„Școala implementează sistemul de vacanță de primăvară în speranța că elevii pot învăța să iubească natura, să iubească viața și să se bucure de dragoste”, a declarat Liang Guohui, decan adjunct al Colegiului Profesional de Aviație din Mianyang. Elevii au teme pentru această vacanță: să scrie jurnale de călătorie, să facă fotografii și să filmeze experiențele pe care le au.

Liu Ping, director adjunct al Colegiului Profesional de Aviație Sichuan Southwest Aviation, a declarat pentru China News Network că școala a acordat vacanța de primăvară ca răspuns la dorințele elevilor, care au spus că vor să mai iasă în afara campusului, pentru a-și face prieteni și pentru a „experimenta frumusețea iubirii”.

Această vacanță vine în completarea altor zile libere care se acordă în China la început de aprilie pentru o sărbătoare națională.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.