fbpx

O lege prin care să nu mai existe teme – Solicitarea unui grup de elevi către fosta ministră Anisie

Senatoarea Monica Anisie, fostă ministră a Educației, a primit de la un grup de elevi de clasa a patra o solicitare fermă: o lege prin care să nu mai existe teme.

Elevii au vizitat Senatul României în cadru programului Senat Junior. Copiii învață la Școala Pia Brătianu din București.

„Mi-au mărturisit că m-au recunoscut <de la televizor> și că au multe întrebări despre cum funcționează legile și Parlamentul, dar și multe propuneri.
Mi-au spus că vor o lege mai clară despre sortarea gunoiului și au propus să nu existe doar amenzi care să pedepsească, ci și recompense pentru cei care respectă legea.
Și mai vor o lege prin care să nu mai existe teme. Au fost prompți și disponibili să semneze ACUM, pe loc, un formular pentru asta”, a relatat Anisie.

„Copiii par să aibă cel mai inspirat criteriu de vot și știu să detalieze că: <trebuie să fii bun la suflet și bun în ceea ce faci>”, a adăugat senatoarea PNL.

Mi-au spus că vor o lege mai cla despre sort gu și au pro să nu existe doar ame care să ped, ci și rec pen cei care resp legea. Mi-au spus că vor o lege mai cla despre sort gu și au pro Mi-au spus că vor o lege mai cla despre sort gu și au 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.