fbpx

O elevă a unui liceu tehnologic din Vulcan a fost admisă la Universitatea Harvard

Amira Abugararah, elevă a Liceului Tehnologic Mihai Viteazu din Vulcan, a fost admisă la Universitatea Harvard, una dintre cele mai prestigioase din lume.

Anunțul a fost făcut chiar de unitatea școlară:

Județul Hunedoara are de azi încă un reprezentant al școlii românești la cea mai prestigioasă universitate din lume, HARVARD University, U.S.A.
Eleva noastră, a Liceului Tehnologic ,,Mihai Viteazu” din Vulcan, Amira Abugararah este mândria colectivului de profesori și elevi.
Suntem mândri de tine, Amira, de intrarea ta în rândul studenților de la Harvard, îți dorim să trăiești experiențe unice și să nu uiți niciodată de unde ți-ai luat zborul!
Succes, Amira!

Potrivit presei locale, Amira Abugararah este, de o bună perioadă de timp, președinte al Consiliului județean al Elevilor în județul Hunedoara și membru în forul național al acestei organizații. 

De asemenea, un alt elev din Hunedoara a fost admis, la rândul său, de aceeași universitate.

Elevul Alexandru Raul Todoran, de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăştie, a fost admis pentru a-şi continua studiile la Universitatea Harvard, din Statele Unite ale Americii, tânărul fiind cunoscut pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obţinut la diverse competiţii naţionale şi internaţionale de informatică.

Potrivit AGERPRES, Alexandru este membru al Lotului naţional de informatică, împreună cu care a câştigat anul trecut o medalie de argint la Olimpiada internaţională de informatică de la Szeged (Ungaria) şi locul III şi medalia de aur la Olimpiada de Informatică a ţărilor din Europa Centrală, la Magdeburg (Germania).

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.