fbpx

Relațiile toxice: de la stereotipuri la violență

 

Ești părinte de adolescent? Te invităm la o discuție sinceră despre relațiile toxice.
 
Liceul Româno Finlandez te invită la Cafeneaua Părinților, care își propune să trateze un subiect extrem de important în dezvoltarea copiilor noștri: cum identificăm relațiile toxice și cum putem gestiona situațiile de violență.
 
Pentru că subiectul acestui workshop este unul foarte important și delicat pentru părinții de adolescenți, ne dorim să extindem posibilitatea participării și către apropiații comunității LRF (prieteni).
toxice
 
🎙 La întâlnire vor fi prezenți vorbitori cu expertiză în acest domeniu:
Prof.univ.dr. Ionela Băluță și Giulia Crișan (avocată și consultantă a Asociației ANAIS)
 
Vă așteptăm astăzi, miercuri, 20 martie, de la ora 17:00, la📍 Biblioteca Liceului Româno-Finlandez, Strada Răsăritului 59, București.
 
Intră un pic din atmosfera de la Cafeneaua Părinților.
 

 
Dacă nu ajungi astăzi, poate reușești mâine. De ce?
 
Te invităm la Muzeul Interactiv de Istorie, Ediția a II-a
 
 
 
Elevii pasionați de istorie ai Liceului Româno-Finlandez, împreună cu profesorii lor, pregătesc o seară fascinantă în care vom călători în timp.
 
Ne vom întâlni cu oameni preistorici, zei, reprezentanți ai artelor, cavaleri, domnitori, militari, regi, președinți, și nu numai.
 
Împreună cu partenerii noștri, Muzeul Național de Istorie a României și Muzeul Copiilor, vom readuce la viață momente importante din istorie.
 
În organizarea evenimentului sunt implicați și elevii noștri voluntari de la liceu. 
 
🆓Intrarea este liberă!
Vă așteptăm! 👇
📆  Joi, 21 martie
⏰ 18:00 – 20:00
📍 sediul Liceului Româno-Finlandez, corp C
 
Liceul Româno-Finlandez este prima școală care a implementat principiile învățământului finlandez în România. Proiectul urmărește să aducă plus-valoare educației din România prin adaptarea metodelor și ideologiei educației finlandeze, care este sistemul cel mai performant în mediul educațional european. 
 

 
Află mai multe despre Liceul Româno-Finlandez

 

Liceul Româno-Finlandez