fbpx

ISB găzduiește „Ziua Porților Deschise” pentru părinți

Suntem încântați să vă transmitem o invitație călduroasă să ne însoțiți la „Ziua Porților Deschise” a Școlii Primare, vineri, 12 aprilie, începând cu ora 9:00 dimineața.

Știm că alegerea școlii potrivite pentru copilul dumneavoastră este o decizie semnificativă, iar noi suntem hotărâți să vă oferim toate informațiile și sprijinul necesar pentru a lua o decizie informată. „Ziua Porților Deschise” este o oportunitate excelentă pentru dumneavoastră să experimentați în mod direct atmosfera vibrantă și mediul de învățare excepțional pe care școala noastră îl oferă.

Pe parcursul dimineții, veți avea ocazia să:
�� Faceți un tur ghidat al facilităților școlii noastre, condus de doi reprezentanți ai Consiliului Elevilor care vor fi bucuroși să răspundă întrebărilor dvs.

�� Participați la o prezentare despre etosul școlii noastre, curriculum și oportunitățile educaționale unice pe care le oferim elevilor noștri.

�� Vizitați sălile de clasă și observați lecțiile noastre captivante în acțiune, oferindu-vă o privire de ansamblu asupra experiențelor dinamice de învățare și predare pe care le oferim.

�� Vă invităm să vizitați Science Fair (Târgul de Știință al Școlii Primare), momentul culminant al Science Week (Săptămânii Științei), unde elevii noștri, unii dintre ei poate viitori oameni de știință își vor prezenta proiectele și descoperirile inovatoare.
Am pregătit și o ofertă specială cu această ocazie: dacă veniți la „Ziua Porților Deschise” și decideți să vă înscrieți copilul la ISB, nu se va percepe nicio taxă de înscriere.

 

Vă rugăm să confirmați prezența până vineri, 5 aprilie la [email protected]. Vă rugăm să rețineți că acest eveniment este destinat exclusiv părinților. Pentru orice întrebări legate de acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la [email protected].
Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la școală în număr cât mai mare.