fbpx

LABIRINTUL – Joacă și creativitate în limba engleză cu Flying Colours

Sâmbătă 5 august, de la ora 11:00, parcurge LABIRINTUL pregătit la Cărturești VERONA și descoperă activitățile captivante dedicate copiilor pasionați de joacă și povești în limba engleză, dar mai ales de rezolvarea misterelor! 

Vom descoperi împreună personaje fabuloase și jocuri atractive, în timp ce exersăm limba engleză prin joacă și povești.

Vom discuta ce este un labirint, vom rezolva și chiar ne vom face propriul labirint plin de mistere și obstacole, vom povesti legenda minotaurului, dar și despre ruinele palatului din Knossos. LABIRINTUL

Atelierul se va desfășura în limba engleză. 

Atelierul este destinat copiilor cu vîrsta cuprinsă între 8 și 11 ani.

Nivelul de engleză necesar – Cambridge Movers/Flyers.

Număr maxim de participanți este de 14, iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se fac aici – https://bit.ly/43OWXib

După înscriere, veți primi un email de confirmare a locului rezervat.

Flying Colours este Centru de Engleză premiat Cambridge în cadrul competiției Preparation Centre Awards – organizată de Cambridge Assessment English, care premiază cele mai bune centre de pregătire Cambridge din România. Misiunea noastră este de a oferi cel mai potrivit mediu pentru cunoașterea limbii engleze.


Află mai multe despre Flying Colours

Flying Colours este centrul de limba engleză înființat în anul 2010 în București, unde învățarea limbii engleze este dublată de pregătirea pentru examenele Cambridge încă din clasa a 2 și unde engleza este învățată altfel față de școala clasică.

Cursurile de engleză Flying Colours se desfășoară în sala de curs pentru persoanele din București și judetul Ilfov și online pe platformă dedicată pentru orice persoană (copil, adolescent sau adult) din România sau străinătate care este interesată de exersarea și îmbunătățirea limbii engleze și preferă o abordare modernă.


Flying Colours, Centru de Engleză premiat Cambridge