fbpx

International School of Bucharest (ISB) deschide Programul de Burse 2024/2025

International School of Bucharest (ISB)  anunță că deschide Programul de Burse 2024/2025

ISB ofera pana la 15,500 Euro/an pentru a-ti continua studiile in programele IGCSE sau IB.

Burse integrale sau parțiale de studiu vor fi acordate de către International School of Bucharest pentru anul şcolar 2024/2025. ISB îşi propune să asigure accesul la un înalt stadiu de educaţie și pentru candidaţi externi, cu vârsta de 14 si 16 ani, care nu îşi permit cheltuielile unei şcoli internaţionale private, au rezultate academice excelente, au o conduită impecabilă și locuiesc în Bucureşti. Bursele se acordă pentru programul IGCSE (International General Certificate for Secondary Education) și pentru programul IB (International Baccalaureate Diploma Programme).

Acest program de burse este disponibil elevilor care nu sunt înscrişi la ISB. Elevii care vor să aplice pentru o bursa de studiu la ISB trebuie să facă dovada unor rezultate academice excelente şi să aibă o conduită impecabilă. Părinţii trebuie să prezinte situaţia veniturilor lunare, aşa cum este cerută de Comitetul de Acordare a Burselor la ISB. Elevii vor beneficia de burse integrale sau parțiale în fiecare an, numai dacă nivelul academic şi de conduita sunt menţinute la standarde foarte înalte.

Situţia financiară a părinţilor este evaluată anual, iar părinţii beneficiarilor burselor de studiu trebuie să furnizeze informaţiile financiare în fiecare an, pentru a putea să reînnoiască contractul pe baza căruia se alocă bursa de studiu. Toţi candidaţii care aplică pentru bursa de studiu trebuie să furnizeze o serie de documente, respectiv: foaia matricolă pentru ultimii trei ani și primul trimestru al anului de studiu current, adeverinţele de salariu/pensie a ambilor părinţi pe ultimele trei luni, precum şi declaraţia părinţilor pe propria răspundere că nu au alte venituri în afară de salariu. Lista completă a documentelor necesare este disponibilă aici.

Candidaţii care nu furnizează toate documentele până la termenul limită vor fi descalificaţi. În urma evaluării informaţiilor şi documentelelor furnizate, candidaţii selectaţi vor fi chemaţi la International School of Bucharest pentru testare. 

Dacă întruniţi toate criteriile menţionate mai sus şi doriţi să vă alăturaţi unui mediu academic foarte stimulant şi unei şcoli recunoscute internațional, vă rugăm să ne trimiteţi aplicaţia voastră până la 29 martie 2024. Vă rugăm să accesaţi www.isb.ro sau să ne scrieţi la [email protected] dacă aveţi întrebări sau doriţi amănunte.

Înfiinţată in 1996, autorizată de Ministerul Educaţiei din România şi acreditată de Consiliul Şcolilor Internaţionale (CIS), membru asociat al Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale (COBIS),  centru de exminare aprobat EDEXCEL si centru de examinare Cambridge, acreditată de International Baccalaureate Diploma Programme, International School of Bucharest  asigură un program educational complet şi la standarde înalte pentru elevi cu vârste cuprinse între 2 ani şi 18 ani.

Campusul ISB este situat pe Sos. Gara Căţelu, Nr, 1R, Sector 3, Bucureşti. Peste 40 de naţionalităţi sunt reprezentate în rândul celor peste 700 de elevi ai şcolii. ISB urmăreşte programa Cambridge pentru şcoala primară (Primary School) şi pentru gimnaziu şi liceu (Secondary School). General Certificate of Education (IGCSE) şi International Baccalaureate Diploma Programme oferite de ISB asigură elevilor şcolii accesul la universităţi prestigioase din întreaga lume, inclusiv în România. Engleza este limba de predare, iar majoritatea profesorilor sunt vorbitori nativi de limba engleză.

www.isb.ro 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.