fbpx

Cum creezi un personaj?

Ce adult a știut să creeze un personaj atât de cool și asemănător mie? Cum se face că există o carte scrisă atât de bine pe gustul meu? Cum devii scriitor? Curiozități pe care cei de la 6A și 6B le-au avut după ce au citit „Olguța și un bunic de milioane” și pe care le-au lămurit într-o întâlnire cu nimeni altul decât Alex Moldovan, creatorul personajului în care mulți dintre noi ne recunoaștem. personaj 

Mie mi-a plăcut foarte mult această întâlnire cu autorul cărților din seria cu Olguța pentru că am aflat mai multe lucruri despre carte și m-a făcut să înțeleg mai bine cartea. Am putut să-i punem întrebări la care cartea nu îți răspundea, cum ar fi „De ce este blazonul familiei un jaguar?”. Mie nu mi-a plăcut că a fost un timp scurt și pentru că s-a terminat repede.

Barbu Alexandrescu

Mie mi-a plăcut mult această întâlnire deoarece mi s-a părut că ne-a ajutat mult și că ne-a răspuns la toate întrebările. Mi-a plăcut că Olguța era inspirată din realitatea autorului când era mic. Acesta a reușit să ne povestească puțin. Mi-a plăcut că stătea foarte relaxat și că nu părea să-l deranjeze ceva. Mi s-a părut ciudat că dumnealui nu-i plăceau mașinile și fotbalul.”

Smaranda DraguCitește și 

Eroul din viața mea