fbpx

Cea mai modernă şcoală din sudul Capitalei, International Premium School of Bucharest, te invită la Ziua Porților Deschise

În perioada 3 februarie –  26 mai 2023, în fiecare vineri de la 10:00 la 16:00, International Premium School of Bucharest te invită la Ziua Porților Deschise. 

În cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise 2023, părinții care doresc să își înscrie copiii începând cu anul școlar 2023-2024 la Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest (IPSB), vor afla de ce IPSB este considerată cea mai modernă şcoală din sudul Capitalei.

Aceștia vor fi invitați să viziteze tot sediul Școlii, de la clase, laboratoare, sala de sport ori de muzică până la sala de spectacole care are o capacitate de peste 400 de locuri. 

Participanții vor cunoaște echipa de conducere a Școlii Gimnaziale International Premium School of Bucharest dar și cadrele didactice și vor afla informații importante despre înscrierile pentru anul școlar 2023-2024 care debutează în luna martie. Pentru copii au fost pregătite mai multe activități educative, ateliere arts and crafts și multe alte surprize.

Ce ne diferenţiază de alte şcoli?

Legătura cadru didactic-elev este una foarte strânsă, punându-se accent pe nevoile fiecărui copil în parte, creându-se astfel o atmosferă de studiu bazată pe încredere şi armonie.

„Nu clădirea face o şcoală performantă, ci implicarea, dedicarea şi pasiunea oamenilor. La International Premium School of Bucharest îmbinăm educaţia cu joaca inteligentă, astfel încât elevii noştri să îşi dezvolte aptitudini şi competenţe care să îi ajute să devină specialişti în domeniile pe care vor alege să le profeseze şi să facă faţă diverselor provocări pe care le vor întâmpina.”, spune prof. Florentina Cristea, director Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest.

Formarea elevilor ca oameni este o mare responsabilitate, şi de aceea, cei mici sunt încurajaţi să fie creativi pentru a-şi descoperi adevărata vocaţie, dar în acelaşi timp să muncească constant, deoarece doar aşa vor atinge ţelul pe care şi-l doresc.

Construită pe o suprafaţă de 6.000m², International Premium School of Bucharest oferă dotări de excepţie viitorilor elevi premium:

  • 18 săli de clasă, cu aparatură ultramodernă (smartboard cu acces direct la Internet) şi materiale didactice de predare-învăţare-evaluare variate, răspunzând standardelor şi normativelor naționale și europene în vigoare;
  • laboratoare (Geografie, Istorie, Biologie și Științele Naturii, Limba română și limbi moderne, Fizică, Chimie, Matematică-Informatică);
  • cabinete de specialitate (Cabinet de Consiliere educațională și mediere școlară, Cabinet de logopedie, Cabinet fonic de muzică, Cabinet metodic);
  • bibliotecă cu sală de lectură;
  • sală și terenuri de sport indoor și outdoor, balon exterior ca bază sportivă, bazin de înot;
  • sală de mese;
  • spaţii de joacă, agrement și relaxare atât în interiorul, cât şi în exteriorul școlii.
  • Bazin de înot  semiolimpic, indoor și outdoor, terenuri de tenis acoperite și teren de fotbal, situate în cadrul Premium Wellness Institute (cu care Școala noastră este în colaborare. Acest complex sportiv este situat la o distanță de aprox. 2 km față de Școală, iar transportul elevilor de la și către Școală este asigurat de către instituția de învățământ).

Locurile pentru anul şcolar 2023/2024 sunt limitate – atât la nivel primar, cât şi la nivel gimnazial. Informaţii legate de înscriere se pot obţine la numerele de telefon 0771.139.615, 021.334 5324 sau puteți trimite un e-mail la [email protected]. Ne găsiți pe Șos. Berceni, nr.24, sector 4 (la stația de Metrou Apărătorii Patriei).