fbpx

”Mulțumesc din inimă partidului”, varianta 2022. Un inspector școlar, recunoscător PSD pentru numire

Dorca Onorica, proaspăt numită inspector școlar pentru învățământul primar în Maramureș. a simțit nevoia să mulțumească public și PSD pentru această funcție.

Ea și-a exprimat recunoștința într-o postare publicată pe Facebook, în care a inclus mulțumiri adresate, de asemenea, Antoanetei Bolchiș, secretar de stat în Ministerul Educației, nominalizată pentru funcție tot de PSD Maramureș.

În plus, Dorca Onorica și-a transmis recunoștința și către Gabriel Zetea, șeful organizației județene PSD.

Postarea publicată de inspectorul școlar Dorca Onorica:

Bună ziua tuturor, dragi colegi și prieteni! 🙂 Anunt revenirea mea la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în funcția de inspector școlar pentru învățământul primar și alternative educaționale. Mulțumesc pentru susținere și încrederea acordată, PSD Maramureș, domnului Gabriel-Valer Zetea, doamnei secretar de stat Antoaneta Bolchis, doamnei subprefect Crina Fiorela Chilat. Vă asigur că voi face tot ce știu mai bine pentru elevi, dascăli și părinți.
Experiența, competențele didactice, atitudinea, rezultatele obținute pe parcursul carierei mele sunt si ele garantul faptului că mă găsesc aici.
Vă asigur de tot respectul și vă doresc sănătate, înțelepciune, răbdare, tact și un an școlar 2022-2023 binecuvantat, cu rezultate pe măsura așteptărilor!
Mult succes!
Bună ziua tuturor, dragi colegi și prieteni!  Anunt revenirea mea la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în funcția de inspector școlar pentru învățământul primar și alternative educaționale. Mulțumesc pentru susținere și încrederea acordată, PSD Maramureș, domnului Gabriel-Valer Zetea

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.