fbpx

Melodia din serialul ”Friends”, transformată de un profesor în imn al noului an școlar

Melodia de generic din serialul ”Friends” a fost propusă de Paul Miller, profesor la o școală din Appleton, SUA, ca imn al noului an școlar.

Profesorul s-a filmat în sala de clasă, în timp ce cânta melodia, după ce i-a adaptat versurile, astfel încât să fie relevante pentru contextul actual. El a vrut, astfel, să transmită un  mesaj optimist elevilor care vor începe școala într-o situație epidemiologică dificilă, iar mulți dintre ei vor apela la cursurile online.

Melodia originală din genericul serialului ”Friends” se numește ”I’ll Be There For You” și este interpretată de trupa The Rembrandts.

Back to School 2020: "I'll Be HERE For You" (shout out to Laura Miller, my greatest collaborator)

Publicată de Paul Miller pe Marţi, 1 septembrie 2020

„Am o tradiție în clasa mea: încep fiecare an școlar cântând o melodie”, a declarat Miller pentru NBC15.com. „Dar a trebuit să rescriem scenariul și să încercăm ceva nou și diferit anul acesta”, a adăugat profesorul.
Școlile Appleton vor organiza cursurile exclusiv în varianta virtuală. Deci, pentru a continua cu tradiția sa muzicală, Miller a rescris versurile piesei tematice Friends numită „I’ll Be There For You” interpretată de The Rembrandts.„Sincer, în urmă cu aproximativ o săptămână am avut ideea. Am petrecut o zi scriind melodia, o zi înregistrând muzica, iar apoi eu și soția mea am venit la școală duminică după-amiază, când nimeni nu era aici și am realizat toate filmările video ”, a spus Miller.

Serialul Friends, una dintre cele mai vizionate producții de televiziune din toate timpurile,  este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York.