fbpx

Mașini de tuns iarba pentru școlile din Sectorul 6, cumpărate la suprapreț. Primarul: ”Incredibil!”

Administrația Școlilor Sector 6 a cumpărat mașini de tuns iarba pentru 46 de școli la preț dublu față de prețul pieței, dezvăluie publicația ”Buletin de București”.

Potrivit sursei citate, toate achizițiile s-au finalizat pe 18 august, în decursul a 12 minute. Firma a fost înființată în 2019 și de atunci a câștigat contracte de zeci de mii de EURO cu sectorul 6.

Miercuri, 18 august, la ora 13:24, Administrația Școlilor Sector 6 cumpără o mașină de tuns gazonul pentru Școala Regele Mihai I. Până la ora 13:36, adică în doar 12 minute, avea să achiziționeze mașini de tuns iarba pentru 46 de școli din sector.

Modelul mașinii pe care a ales-o Administrația Școlilor Sector 6 este Makita PLM4628N. Pentru o singură bucată a fost de acord să plătească 3.400 RON, fără TVA. Buletin de București a identificat același model vândut pe mai multe site-uri de specialitate cu maximum 1.800 RON, adică jumătate față de prețul plătit din bugetul sectorului 6.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a reacționat printr-un comentariu pe pagina de Facebook a publicației ”Buletin de București”.

”Acum am aflat și eu de la voi. Trimit corpul de control AZI acolo! Până acum am avut moștenite niște contracte cadru (sifon) de întreținere foarte scumpe, am dispus soluții, ca angajații proprii sa se ocupe. Administrația Școlilor mi-a făcut o surpriza forte neplăcută. Voi publica raportul corpului de control. Credeam ca am fost clar cu aceste lucruri, dar unii pricep mai greu. Lucrurile nu vor rămâne așa.

12 minute o achiziție publica!!! Pai chestiunile acestea le scoteam eu în evidenta în campania electorală, incredibil!”, a spus Ciucu.
Sursă foto cover: https://www.dreamstime.com/stock-photo-lawn-mower-garden-cutting-grass-image54552957

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.