fbpx

Luni ar trebui să înceapă înscrierea la Bacalaureat. Min. Educației: Directorii de școli care au resursă umană să comunice cu părinții

Înscrierea la Bacalaureat, care ar trebui să înceapă luni, este perturbată și ea de greva generală.

Ministerul Educației transmite că directorii de școli în care există resursă umană pentru această activitate ar trebui să comunice cu părinții și elevii.

Instituția nu a transmis public nicio altă informație despre situația actuală a examenelor.

Informarea comunicată de Ministerul Educației, integral:

Conform Calendarului examenului de bacalaureat 2023, în perioada 29 mai – 7 iunie este programată înscrierea candidaților la prima sesiune de examen.

Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară acestui tip de activitate vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare pentru realizarea înscrierii.

Ministerul Educației continuă să comunice permanent cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București pentru evitarea situațiilor care ar putea crea sincope în desfășurarea activităților care vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, cu respectarea cadrului legal impus de contextul protestului personalului din învățământul preuniversitar.

Înscrierea care ar trebui să înceapă luni, este perturbată și ea de greva generală. Înscrierea care ar trebui să înceapă luni, este perturbată și ea de greva generală.Înscrierea care ar trebui să înceapă luni, este perturbată și ea de greva generală.Înscrierea care ar trebui să înceapă luni, este perturbată și ea de greva gen

1 comment

  1. Ionescu Ov. Gh. spune:

    Stimată d-na ministru,
    Nu vă mai folosiți de inspectoratele școlare, comunicați direct cu școlile pe care le veți reorganiza ca mărime și structură. La inspectorate se învârt hărti și proveniența personalului e de natură politică, nu valorică. La Casele Corpului didactic se cumpără atestate și diplome . Bani cheltuiți zadarnic.

«

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.