fbpx

Luna Stării de Bine a Profesorului, la Școala Româno-Finlandeză din Sibiu

Școala Româno-Finlandeză din Sibiu a anunțat că va organiza Luna Stării de Bine a Profesorului, un eveniment în care profesorii din școlile publice și din cele private se vor întâlni pentru a discuta despre experiențe și metode de bună practică. Proiectul este sprijinit de Finnish Teacher Training Center.

Anunțul organizatorilor:

Educația în România are mare nevoie de încredere, de unitate, de solidaritate. Chiar dacă un profesor e singur în clasă, nu trebuie să fie #SingurLaClasă. Avem încredere în profesori, dar trebuie să le și oferim sprijinul necesar ca ei să se simtă confortabil în rolul lor de creatori de educație. Sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Finnish Teacher Training Center și-a propus să inițieze un parteneriat pentru profesori.

Începem cu 10 fondatori de școli din România și declarăm împreună februarie „Luna Stării de Bine a Profesorului” în educația românească. Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate 10 workshopuri dedicate profesorilor, o invitație deschisă pentru a împărtăși metode, experiențe și modele de bună practică.

Workshop-ul de la Sibiu va avea loc la Școala Primară Româno-Finlandeză și va fi susținut de Elena Lotrean.

Despre Școala Româno-Finlandeză de la Sibiu

Înființată în anul 2016, Școala Româno-Finlandeză de la Sibiu este preocupată să adopte o abordare inovativă și orientată spre viitor, care să reflecte tendințele actuale fără a sacrifica valorile tradiționale.

Noi încurajăm educarea și formarea, prin crearea unor contexte de învățare adaptate nevoilor elevilor, conectate la lumea mereu în schimbare.