fbpx

Lotul României, mențiune la Olimpiada Internațională de Filosofie

Elevii din lotul României au obținut o mențiune la Olimpiada Internaţională de Filosofie (IPO), desfăşurată la Olympia (Grecia), informează Ministerul Educației.

”Lotul olimpic de filosofie a obținut o mențiune (Honorable Mention) la a XXXI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Filosofie (IPO), desfăşurată la Olympia (Grecia) în perioada 11-14 mai.

Performanța a fost reușită de Mircea Balaș, elev la Colegiul Național „Unirea” din Focșani (județul Vrancea).

Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău.

Tema generală a ediției curente, ce a reunit 100 de concurenți din 49 de ţări, a fost „A Life in Fair Competition”.

👏 Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!”, transmite Ministerul Educației.

Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău. Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău. Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău. Din echipa României, coordonată și însoțită de prof. Eugen Stoica, a făcut parte și Iani Irașcu, elev la Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu” din Bacău.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.