fbpx

Lista profesorilor decorați de președintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale

Mai mulți profesori au fost decorați, astăzi, de președintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale. Ministerul Educației a prezentat lista completă a acestora.

Anunțul făcut de minister:

Ministrul Educației, doamna Ligia Deca, a participat la Ceremonia de decorare a unor personalități civile, organizată la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale a României.
În semn de apreciere pentru efortul celor mai buni dascăli ai României, astăzi, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler domnului Bita Ioan, profesor de limba franceză, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași; doamnei Cozma Georgeta Ileana, profesor de limba și literatura română, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare; doamnei Croitoru Daniela-Ramona, profesor de istorie, Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui; domnului Dudău Alexandru Cristian, director și profesor de limba latină, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca; domnului Huber Ștefan, profesor de fizică, Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca; doamnei Pătrășcoiu Adnana Mihaela, profesor de limba franceză, Școala Gimnazială „Sfântu Gheorghe” din Tulcea; domnului Pracsiu Dan, profesor de informatică, Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Vaslui; domnului Roșan Adrian Marian, profesor universitar doctor, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Felicitări atât celor decorați, cât și tuturor profesorilor care schimbă în bine învățământul românesc!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.