Liceul Teoretic Little London oferă burse de până la 100% pentru elevii cu note bune la Evaluarea Națională și medii de admitere mari

Liceul Teoretic Little London, unitate de învățământ privat, oferă burse de până 100% din valoarea taxei de școlarizare elevilor care au obținut medii de admitere mari, după cum urmează:

Câte o bursă în valoare de  100% din taxa de școlarizare la profilul de științe sociale, respectiv profilul de științe ale naturii, pentru elevii care au media de admitere de peste 9,50.

Câte o bursă în valoare de  50% din taxa de școlarizare la profilul de științe sociale, respectiv profilul de științe ale naturii, pentru elevii care au media de admitere între 9 și 9,50.

Câte o bursă în valoare de  50% din taxa de școlarizare la profilul de științe sociale, respectiv profilul de științe ale naturii, pentru elevii care au media de admitere între 8,50 și 9.

”Credem într-un sistem de educație care oferă tuturor elevilor atenția noastră și șanse egale. Iar atunci când rezultatele lor sunt deosebite, nu ezităm să îi sprijinim. Pentru alte detalii, vă invităm să ne contactați sau să ne faceți o vizită. Împreună, vom fi BUCUROȘI DE CUNOȘTINȚE!”, afirmă reprezentanții Liceului.

Date de contact:

Adresa – Sediul Școlii: Str. Iancu Nicolae, nr. 65, Voluntari, Ilfov

Director de admitere: Luminița MACSIM – 0721.689.762, luminita.macsim@lliacademy.ro

Pagină web: www.lliacademy.ro

Facebook: https://www.facebook.com/lliacademy.ro/

Despre Liceul Teoretic Little London

Liceul Teoretic Little London este expresia unui proiect ambiţios şi dinamic început în 2002. Afilierea la International Baccalaureate (www.ibo.org) precum şi experienţa unor bune practici pedagogice în sfera învăţământului particular din România certifică acest pas.

Practic, Little London International Academy, incepând din 2014, întreg parcursul şcolar şi liceal, respectând şi aplicând în mod real standardele internaţionale IB.

Ministerul Educaţiei Naţionale a autorizat Liceul Teoretic Little London prin OM 4575 din 10.09.2014. 

Politica educațională a școlii este bazată pe învățarea transdisciplinară.