fbpx

Liceul Teoretic Internațional King George dă startul înscrierilor, an şcolar 2022-2023

Liceul este locul unde vei începe aventura numită adolescență, una dintre cele mai frumoase perioade din viață, în care vei lega noi și trainice prietenii, în care vei acumula experiențe, trăiri, și vei pune bazele viitorului tău academic și profesional.

Este locul în care vei găsi informațiile și resursele de care ai nevoie pentru a-ți alege drumul de mai departe, pentru a deveni orice îți vei dori. 

Nu suntem toți la fel, și este bine așa!

Liceul Teoretic Internațional King George îți propune un mediu în care personalitatea și preocupările tale sunt valorizate, în care te vei putea dezvolta intelectual și emoțional, în care vei găsi profesori care-ți vor fi parteneri în educație, împreună cu care vei explora un univers întreg, și care te vor ajuta să alegi traseul universitar cel mai potrivit pentru tine.

Ne dorim să fim parte a descoperirii tale, să fim profesorii de care îți vei aminti mereu cu drag, să fim cei care au început să pună bazele succesului tău de mai departe.

Pentru asta, Liceul Teoretic Internațional King George, autorizat de Ministerul Educației, îți pune la dispoziție profesori tineri, cu grade didactice, titulari în învățământ, săli de clasă dotate cu echipament modern, laboratoare, terenuri de sport și oportunități de parteneriate educaționale cu licee și universități din țară și din străinătate. 

De asemenea, vei putea beneficia de îndrumarea psihologului nostru, atât pentru orientarea universitară, dar și pentru suport emoțional, dacă vei simți nevoia.

La Liceul Teoretic Internațional King George poți alege dintre următoarele specializări: 

– Matematică – Informatică Bilingv (Limba Engleză);

– Filologie Bilingv (Limba Engleză).

Pentru anul școlar 2022-2023 acordăm cinci burse de performanță. 

Ce trebuie să faci? 

Sună-ne la 0761.880.643/ 0785.022.595 sau scrie-ne pe adresa: [email protected] și programează-ți o vizită la sediul nostru din Intrarea Capelei nr. 9B. 

Haide să ne cunoaștem!

Noi credem că Liceul Internațional King George poate fi locul în care dezvoltarea ta își va atinge potențialul maxim.

Și, cel mai important, noi credem în tine!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.